sash Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Είχα ένα κ μου χάλασε στα καλά καθούμενα? Γιατί συμβαίνει αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Παίζει ρόλο αν δεν τηρείς το Safely Remove Hardware? Ήξερα οτι μπορεί να σου κάνει corrupt τα data αλλά όχι να σου πεθάνει και το stick (hardware)
clairvoyant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Σε φίλο μου έτσι πέθανε. Το έβγαζε διαρκώς χωρίς το safely remove hardware και ένα ωραίο πρωϊνό το στικάκι εγκατέλειψε.
spirosta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό δεν έχει και μεγάλη σχέση. Όλα τα stick και οι μνήμες έχουν συγκεκριμένο αριθμο access times. Κάθε φορά που γράφεις κάτι γίνεται access και κάθε φορά που διαβάζει. Μόλις περάσει αυτό το όριο κάποια στιγμή θα πεθανει χωρίς καν να σε προειδοποιήσει. Αν θυμάμαι καλά τη μεγαλύτερη ζωή έχουν οι CF που φτάνει και τα 100.000-200.000 access times. Τώρα κάτι άλλο που μπορεί να γίνει είναι στιγμιαίο βραχυκύκλωμα κατά την είσοδο ή την έξοδο από τη usb. Για αυτό πρέπει να τα μπαινοβγάζουμε με ηρεμία και όχι βιαστικά και επιπόλαια.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Βασικά το να μην τηρείς την "Ασφαλή κατάργηση" είναι ότι χειρότερο για ένα καθώς με αυτό τον τρόπο δεν χαλάει μόνο η Flash μνήμη του USB στικ αλλά και ο controller της μνήμης του.
mjmj Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Καθιστε ρε παιδια. Αν δε με γελα η μνημη μου, η usb δεν ειναι ο καλυτερος αντιπροσωπος αυτου που λεμε plug and play? Δηλαδη αν ειναι να κανω ...προσθαφαιρεση hardware καθε φορα που βγαζω κατι απο το usb τι να πω, ας παμε πισω στις σειριακες και τις παραλληλες.
accipio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Είναι να μη σου τύχει. Το 1ο μου usb stick χάλασε στον ένα μήνα λειτουργίας με λογική καθημερινή χρήση. Το άλλο (ο αντικαταστάτης του) κρατάει εδώ και 15 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα (μόνο μια φορά χρειάστηκε να του κάνω φορμάτ γιατί δεν έβλεπε τα αρχεία το λειτουργικό).
dimitrist_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Το να κάνεις ασφαλή κατάργηση υλικού απαιτεί απλά δύο κλικ του αριστερου κουμπιού του mouse στο αναλογο εικονιδιο του system tray . Kαι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για οποιαδηποτε συσκευη τραβάει ρεύμα από τα usb του υπολογιστή (όπως τα flash disks). Φυσικά εάν βιάζεστε και θέλετε να γλιτώνετε 2-3 δευτερόλεπτα μην ακολουθήτε την παραπάνω δύσκολη διαδικασία (που να πιάνω το ποντίκι τώρα). Απλά εκτός οτί κινδυνέυετε να κάψετε το stickaki sas, υπάρχει και μια μικρή περιπτωσούλα να βραχυκυκλωσετε και τις usb θύρες
Sorath Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Σωστά. Και βάζω στοίχημα οτι αν είχαμε flashάκια σε σειριακές θύρες θα φωνάζατε γιατί δεν δουλεύουν πιο γρήγορα και έχετε αυτές τις άθλιες ταχύτητες. Άσε που θα ήθελαν ξεχωριστή τροφοδοσία. Όσο για το γιατί χαλάνε, απλά θα πω γιατι έτσι πρέπει. Άντε πήραμε ένα stick και το έχουμε μια ζωή; Πρέπει να πουλήσουν και οι εταιρίες. (Εννοείται οτι δεν συμφωνώ με αυτή την πολιτική των εταιριών)
talos_2002 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Το δικό μου δεν το βγάζω ποτέ με ασφαλή κατάργηση! Ένα χρόνο και κάτι που το έχω όλα είναι μια χαρά. Κάποια χαλάνε επειδή είναι μάρκα "τρέχα γύρευε". "...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για οποιαδηποτε συσκευη τραβάει ρεύμα από τα usb του υπολογιστή " Ποντίκια, πληκτρολόγια, gamepad, sticks, και ένα κάρο άλλα usb devices τα κουμπώνεις και τα ξεκουμπώνεις όποτε θέλεις.
mandipl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 to idio isxiei kai gia ton exoteriko skliro ? ego tou kleino apla ton diakopti xoris na kano asfali katargisi .peirazei?
Sorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 to idio isxiei kai gia ton exoteriko skliro ? ego tou kleino apla ton diakopti xoris na kano asfali katargisi .peirazei? Αυτό που κάνεις είναι μέγα λάθος γιατί μπορεί ο σκληρός να διαβάζει/γράφει εκείνη την στιγμή που τον κλείνεις. Είναι σαν να τραβάς την πρίζα απο τον υπολογιστή σου!
mandate Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 [off topic σαν τον μίστερ μπιν που για να κλείσει τη λάμπα τη πυροβολούσε]ήμαρτον ρε 'σεις.
Voorhees Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Κι εγώ επειδή έκανα το λάθος και δεν έκανα ασφαλή κατάργηση χάλασα ένα MP3 Player το οποίο τώρα γράφεις File System Error όταν πάω να το ανοίξω.
screwman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα ρε παιδιά προχτές το σύνδεσα μετά από κάνα μήνα που το είχα και καθόταν και τώρα δουλεύει μόνο read only!!!
deathlok Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 i asfalis katargisi einai gia na min xanete dedomena den exei sxesi me tin diarkia zois ktl. Oi CF exoun tin mikroteri diarkia zois oxi tin megaliteri. Tora giati xalane den boro na apantiso
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.