SeXBOX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Hi guys mporeite na protinete sountracks tainiwn pou exoun atmosferikh mousiki se styl platoon, troy, lord of the rings, requiem for a dream, the passion of the christ klp klp??
Cristina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Θέλεις ατμοσφαιρικά soundtracks ή soundracks σαν το Troy και το LOTR...; Κάτι σα να έχεις μπλέξει λιγάκι...
Edgar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Definitely τα What Lies Beneath In The Nursery - The Cabinet Of Doctor Caligari
Sanctu82 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 An katalava kala to OST tou Hero sou kanei sigoura.,,
CirqueDuS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ θα προτείνω ένα album που δεν είναι soundtrack...αλλά ακούγεται σαν soundtrack Το θεωρώ αριστουργηματικό. E.S. Posthumus - Unearthed
Cristina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ θα προτείνω ένα album που δεν είναι soundtrack...αλλά ακούγεται σαν soundtrack Το θεωρώ αριστουργηματικό. E.S. Posthumus - Unearthed Είναι ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!! Δεν είναι ακριβώς soundtrack αλλά τα κομμάτια έχουν ακουστεί σε ταινίες.
Spyweirdos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 poli kalo soundtrack ihe kai to donnie darko (parepiptodos ihe kai fadastiko web site) http://www.donniedarko.com
MariaTs. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Ένα ατμοσφαιρικό soundtrack είναι το 'The Beach'. Όμως φαντάζομαι ότι δεν είναι το είδος που θες! :neutral:
Diomedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν, έχουμε και λέμε: - Πολίτικη Κουζίνα (αν έχεις δει την ταινία, σίγουρα θα σ' αρέσει) - Ο Τελευταίος Σαμουράι (Tom Cruise) - Πόλεμος των Άστρων (IV, V, VI, III) - Pirates of Caribbean - Last of the Mohigans (αυτό είναι το αγαπημένο μου. Πιο ατμοσφαιρικό δύσκολα θα βρεις) - Χάρυ Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (και των υπόλοιπων ταινιών καλά είναι όμως παίζουν πάνω-κάτω στο ίδιο θέμα) - Οτιδήποτε από Enio Moricone (ιδίως το Mission είναι πολύ καλό) - The Musketeer - Braveheart - Η Μάσκα του Ζορό ( 1998 ) - Ο Κόκκινος Οκτώβρης (Red October) και αν θες κάτι για πιο δυνατές στιγμές - Κόναν ο Βάρβαρος Επίσης, κάποια άλλα ακόμα του John Williams (εκτός τον Πόλεμο των Άστρων) είναι πολύ καλά (π.χ. Indiana Jones). Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως
Cristina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν' date=' έχουμε και λέμε:- Πολίτικη Κουζίνα (αν έχεις δει την ταινία, σίγουρα θα σ' αρέσει) - Ο Τελευταίος Σαμουράι (Tom Cruise) - Πόλεμος των Άστρων (IV, V, VI, III) - Pirates of Caribbean - Last of the Mohigans (αυτό είναι το αγαπημένο μου. Πιο ατμοσφαιρικό δύσκολα θα βρεις) - Χάρυ Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (και των υπόλοιπων ταινιών καλά είναι όμως παίζουν πάνω-κάτω στο ίδιο θέμα) - Οτιδήποτε από Enio Moricone (ιδίως το Mission είναι πολύ καλό) - The Musketeer - Braveheart - Η Μάσκα του Ζορό ( 1998 ) - Ο Κόκκινος Οκτώβρης (Red October) και αν θες κάτι για πιο δυνατές στιγμές - Κόναν ο Βάρβαρος Επίσης, κάποια άλλα ακόμα του John Williams (εκτός τον Πόλεμο των Άστρων) είναι πολύ καλά (π.χ. Indiana Jones). Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως[/quote'] Έχω μια απορία... Αυτά είναι: 1. Ατμοσφαιρικά; 2. Like Troy & LOTR, etc; 3. Απλώς τα αγαπημένα σου;
Diomedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εύλογη η απορία σου. Λοιπόν, κάποια από αυτά είναι απλώς ατμοσφαιρικά (π.χ. Ο Τελευταίος των Μοϊκανών) ενώ άλλα όπως το LOTR (το Troy δεν το έχω ακούσει οπότε δεν ξέρω). Πάντως αν κάποια από αυτά συμβαίνει να είναι και τα αγαπημένα μου, αυτά είναι άλλο θέμα
Lucifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Double vie de Veronique και ΦΥΣΙΚΑ Oldboy και ακούστε και το Svidd Neger, είναι ost της ομώνυμης Νορβηγικής ταινίας, και έχει κυκλοφορήσει σαν δίσκος των Ulver. Θα κόψετε φλέβες με την πιστωτική. Σημείωση: τα παραπάνω δεν είναι εμβατηριακά είναι (σχετικά μόνο) πιασάρικα και μελαγχολικά. Για παμ-παμ καταστάσεις, The Rock. Τρελή μουσική. Μόλις το ακούσετε θα θέλετε να εισβάλλετε στην Πολωνία.
dim_b Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μόλις το ακούσετε θα θέλετε να εισβάλλετε στην Πολωνία. Αυτό συμβαίνει και αν ακους πολύ Wagner (κατά τον Woody Allen)
Lucifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 ...Αγαπώ τον Wagner. Θα σβήσω αυτή την πληροφορία.
hugelacky Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 ...και ακούστε και το Svidd Neger, είναι ost της ομώνυμης Νορβηγικής ταινίας, και έχει κυκλοφορήσει σαν δίσκος των Ulver. Θα κόψετε φλέβες με την πιστωτική. Μπορεί να διαρκεί μόνο μισή ώρα αλλά είναι απίστευτος δίσκος, όντως!!! Να προσθέσω ότι και οι κανονικές κυκλοφορίες post rock συγκροτημάτων είναι αρκετά (εως εντελώς) soundtrack-ικές, αν ενδιαφέρεσαι ψάξε και προς αυτή την κατεύθυνση πχ... GY!BE, Sigur Ros, τα τελευταία από Mogwai, Explosions In The Sky, Do Make Say Think, Red Sparowes, Magyar Posse, Mono, ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.