Προς το περιεχόμενο

New pc,θα ήθελα γνώμες!

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες "ψάχνομαι" για κάποια βαρβάτη αναβάθμιση (ουσιαστικά για καινούριο pc).Επειδή δέν θέλω να ξεπεράσω ένα ορισμένο budget (800-900euro) κοίταξα τι μπορώ να πάρω με τα χρήματα αυτά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

CM Stacker για κουτί

AMD X2 4200+ για επεξεργαστή

ASUS A8V για μητρική

GEIL GLX1GB3200DC ULTRA για μνήμες

TAGAN easy connect 530W για τροφοδοτικό

Με αυτά πάμε γύρω στα 877euro.

Για κάρτα γραφικών θα χρησημοποιήσω την "παλία;" Χ850pro@XT AGP,θα κρατήσω τους 2 80αρηδες σκληρούς,2 NEC 3500,πλήκτρολόγιο,ποντίκι κλπ.

Με προβληματίζει κατα πόσο θα είναι σταθερό το σύστημα,κυρίως σε ότι αφορά την μητρική,καθώς χρειάζεται αναβάθμιση bios για να υποστηρίξει κάποια μοντέλα AMD X2.Όλα τα κομμάτια είναι απο e-shop.

btw,έχω το δικαίωμα να ζητήσω bios update απο τους τεχνικούς του e-shop;

Δημοσ.

Μηπως να επαιρνες τον 3800χ2 και να εδιωχνες την AGP? Ειναι κριμα να συνοδευσεις νεο συστημα με παλια προτυπα.... και για λογους τυχον μελλοντικης αναβαθμισης θα σε δεσει τα χερια η AGP.

Εφοσον τα μερη ειναι συμβατα μεταξυ τους δεν νομιζω πως θα εχεις ασταθειες.

Δημοσ.
Μηπως να επαιρνες τον 3800χ2 και να εδιωχνες την AGP? Ειναι κριμα να συνοδευσεις νεο συστημα με παλια προτυπα.... και για λογους τυχον μελλοντικης αναβαθμισης θα σε δεσει τα χερια η AGP.

Εφοσον τα μερη ειναι συμβατα μεταξυ τους δεν νομιζω πως θα εχεις ασταθειες.

συμφωνα και δηλωνω οτι εχω τις μνημες που θες να παρεις και παίζουν 250 με 2,5-3-3-6 ευκολα με 2,85v αλλα οτι 1 παραπάνω...

εαν θες multiplier πανω απο αυτό τοτε πρεπει να το ξανασκευτείς!!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Δυστυχώς τον Χ2 3800+ δέν τον βρίσκω πια στο eshop,ούτε κάν τον μονοπύρηνο 4000+.

Βασικά "καίγομαι" στο γεγονός οτι η VGA μου είναι 2 μηνών και έσκασα ούτε λίγο ούτε πολύ 290ευρώ.Δέν πιστεύω οτι με δένει κατα κάποιο τρόπο η mobo,αφού σε περίπου ένα χρόνο θα περάσω σίγουρα σε μια pci-e.Απλά θέλω να "πιάσει" η VGA τα λεφτά της και μετά το πολύ πολύ να την σκοτώσω μαζί με mobo.

Γενικότερα πάντως δέν έχω στα υπόψην μου το overclocking...τα οικονομικά μου δέν μου επιτρέπουν αυτό το extreme sport :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...