Puppet-Master Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ty toufas.πολυ χρησιμο... ποπο...εχω χασει τον υπνο μου με το πανδορα
blackhumor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το pandora το ήξερα από παλιά... Πολύ καλό... Τώρα ψαχνω το last.fm
Cristina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το pandora το ήξερα από παλιά... Πολύ καλό... Τώρα ψαχνω το last.fm Αν χρειαστείς κάτι που αφορά τον last.fm έχουμε και αυτό το topic. Προσωπικά προτιμώ τον last.fm χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι αξιόλογες οι επιλογές του pandora.com, θα έλεγα και πιο εύστοχες από αυτές του last.fm. Απλά είναι άλλη η φιλοσοφία του κάθε site και τον last.fm τον βρίσκω πιο «ζωντανό».
blueviper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Πάντως, δε θα έπρεπε το παρόν Thread να παίζει στην κατηγορία Internet ή Μουσική; Δε μου πολυπάει Μπλα Μπλα η θεματική.
Cristina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Πάντως, δε θα έπρεπε το παρόν Thread να παίζει στην κατηγορία Internet ή Μουσική; Δε μου πολυπάει Μπλα Μπλα η θεματική. Blueeeeeee!!! Όλα τα sections «μπλαμπλα» έχουν γίνει για σένα;
blueviper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μπα...άσ' το βρε Χριστίνα, γιατί φαίνεται κουρκούτιανα εντελώς! Πρέπει να πάσχω από το σύνδρομο της οπτικής διατήρησης του αντικειμένου που παρατηρείς για πολύ ώρα, ακόμα κι όταν γυρίσεις το βλέμμα. Και για να μπω και στο θέμα...μια χαρούλα είναι και το Pandora για να βρεις κανένα κομματάκι ανάλογης ηχητικής αισθητικής και ύφους. Και για τα παιδιά που έχουν κάποια δυσκολία στο άνοιγμα λογαριασμού, ας αλιεύσουν κανέναν US zip code κι όλα καλά.
fireflies Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τώρα να ρωτήσω μια νιούμπι ανοησία? Μετά τη δημιουργία του σταθμού και αφού παίξουν 5-6 τραγούδια, είναι δυνατόν να ξανακούσεις κάποιο που έχει ήδη παίξει? Ή συνεχίζει αιώνια να παίζει καινούρια?
mentoras99 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Απλα απαιχτος σταθμος. Αυτο θα πει customisation.
Members gsarig Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δυστυχώς, από ότι βλέπω, το pandora δεν είναι πλέον διαθέσιμο για χρήστες εκτός ΗΠΑ. ή μήπως υπάρχει κάτι που θα πρεπε να ξέρω; :roll:
Puppet-Master Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ναι ρε γμτο το κλεισανε. ελεος εφαγα τα νιατα μου για να φτιαξω τον στθμο μου οπως τον ηθελα :-?
anthony_88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Nαι ετσι ειναι... Εδω και κανα μηνα, εκλεισε για τους εκτος ΗΠΑ. Κανουν λεει προσπαθειες να ανοιχτουν και παλι τα συνορα, αλλα δυσκολα να γινει κατι τετοιο συντομα.
Puppet-Master Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 οπως ειπε καποιος παραπανω http://www.last.fm αρχιζω παλι το καψιμο ,ελπιζω να μην κλεισουν κ αυτο
Puppet-Master Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ούτε με US zip code λειτουργεί; αυτην την "παρανομια" καναμε ολοι αλλα πλεον απο οτι φαινεται βρισκει IP :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.