Προς το περιεχόμενο

Homeplug Δυνατότητες!!!

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι...

έχω μια ερώτηση κρίσεως...

Ξέρει κανείς πώς ακριβώς δουλεύουν τα homeplug ethernet bridges (πρέπει να είναι στην ίδια φάση;;;)... ;;;

Υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψουν σε μεγάλες αποστάσεις...

π.χ. απο την πολυκατοικία μου σε 4 τετράγωνα στην πολυκατοικία του κολλητού μου...

Με κάποιο hackeυμα με ιδιαίτερη ρύθμιση με κάτι τέλοςπάντων... με αυτά του τύπου που γίνονται στα wifi (ανέβασμα db / mw ... κτλπ)...

Ευχαριστώ...:neutral:

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, με τίποτα δεν γίνεται αυτό.

Να το πω χοντρικά για να παίξει το homeplug πρέπει οι πρίζες να ανήκουν στο ίδιο ρολόϊ της ΔΕΗ. Κοινώς μόνο στις πρίζες του σπιτιού σου.

Δημοσ.

χμμμ.... sorry που επανέρχομαι... δηλ. ίδιο ρολόϊ της ΔΕΗ...;; πως έχει την δυνατότητα να κρίνει το homeplug device το ίδιο ρολοϊ της ΔΕΗ... μήπως... μετασχηματιστή περιοχής... (ανα 2 τετράγωνα)....

... δεν μιλάω για ολόκληρη πόλη αλλα για κανά δυό τετράγωνα... που ίσως να ανήκουν στον ίδιο μετασχηματηματιστή..

Δημοσ.

!!!!

Το homeplug device δεν κρίνει τίποτα. Απλά το σήμα "ταξιδεύει" μέσα απο τα καλώδια του ρεύματος (τις πρίζες) που όλα καταλήγουν στο ρολόι της ΔΕΗ. Ακόμα και μέχρι εκεί να φτάσει το σήμα είναι δύσκολο. Απο κει και πέρα όμως τα σήμα χάνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις να δουλέψει. Εδώ λένε οτι ακόμα και σε 3όροφο σπίτι με κοινό ρολόι είναι δύσκολη η επικοινωνία μεταξύ 1ου και 3ου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...