caveneo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Έχω το ADSL in-a-box plus 384 και εκεί που κατεβάζω με τη μέγιστη ταχύτητα μετά από λίγο σταματάει και πρέπει να πατήσω stop και μετά resume για να συνεχίσει πάλι. Συνέχεια. Μετά από 30 δευτερόλεπτα. Τώρα κατέβαζα τους καινούργιους οδηγούς της ATI και μετά από 2 λεπτά σταμάτησε. Άντε ξανά ξεκίνημα μετά. Τί φταίει;
MariaTs. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Συμβαίνει με ότι κατεβάζεις; Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σε συγκεκριμένη σελίδα κι όταν κατεβάζω πολλά αρχεία μαζί. Αν λοιπόν συμβαίνει γενικώς στο downloading, διακοπή - συνέχεια και πάει λέγοντας, καλύτερα να απευθυνθείς στην βοήθεια της adsl στο 1242. Ή στις βλάβες του ΟΤΕ στο 121, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή σου... Γενικά πάντως λόγω κακοκαιρίας έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορούσα να μπω στο διαδίκτυο (το μόντεμ δούλευε χωρίς πρόβλημα). Στην adsl μου έδωσαν οδηγίες και μπήκα με άλλο DNS (δεν ξέρω τι είναι) και τώρα μπαίνω κανονικά. Κάποια στιγμή δοκίμασα να βάλω τις γνωστές ρυθμίσεις και πάλι, αλλά είδα ότι δεν είχαν διορθώσει τίποτε, οπότε ξαναεφάρμοσα αυτές που μου έδωσε η adsl.
caveneo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 To DNS το βρίσκει από μόνο του. Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.