Προς το περιεχόμενο

pinnacle 10 sosssssss?

xlarg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα σε ολους.εχω το στουντιο 10 και ενω ολα δουλευουν αψογα οταν του δινω εντολη να μου το γραψει σε dvd αφου ξεκιναει και μετραει τα frames μολις φθασει στην μεση ξαφνικα κλεινει το προγραμμα

και με βγαζει στην επιφανεια εργασιας.μου βγαζει ενα παραθυρο των

windows και μου λεει οτι υπαρχει προβλημα και αν θελω να στειλω αναφορα στην microsoft.

τι συμβαινει ρε παιδια?

εχω xp profesional me ola ta updates kai ta 2 servis pack

to systyma moy einai

1.pentium preskot 3.0

2.ram 2x 512 ddr

3.karta grafikon ati radeon 9800 128mb

σας ευχαριστω πολυ δωστε μου μια λυση.

Δημοσ.

δες στο event viewer στο administrative tools στο control panel τι τρέχει κατα την έναρξη των windows και που βγάζει πρόβλημα , αν δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί τσέκαρε τροφοδοτικό και μνήμες - γιατι αν είναι m/b άστα θα ταλαιπωρηθείς.

edit little later: σου βγάζει αλλού πρόβλημα?

Δημοσ.

επίσης τσέκαρε - αν βάζεις τα τελαυταία patch του pinnacle- μήπως είναι κανένα patch με πρόβλημα αυτο που έχεις και δόκιμασε κανένα νεώτερο ή προηγούμενο

Forum για προβληματα του studio

http://webboard.pinnaclesys.com/read_threads.asp?WebboardID=1&ForumID=1337&lng=1&SectionID=273

Δημοσ.

στα εργαλεια που πηγα μου γραφει κατι για κρεμασμενη εφαρμογη του πινακλ στοιχειο ελεγχου κρεμασματος hungapp εκδοση 0.0.0.0

dieyuhnsh kremasmatos 0x00000000

αντε να καταλαβω ο ανθρωπος

Δημοσ.
Re paidia exo to pinnacle 10 kai einai se fakelo cd 1 kai cd 2..exei mesa loipon 2 arxeia tis morfis pinnacle.iso' date='pinnacle.bin !!

Pos tha to grapso se cd ? ? ? Thanks :D[/quote']

Με τα περισσότερα προγράμματα εγγραφής μπορείς (Nero, Decrypter,...). Εγώ χρησιμοποιώ το ImgBurn. Πάντως υπάρχει και το MagicISO Maker που ανοίγει τα ISO αρχεία και μετά μπορείς να τα γράψεις σε CD με τη μορφή data.

Δημοσ.

παιδια εχω την ελληνικη εκδοση και το μανουαλ στο πινακλ 10

οποιος το θελει να μου πει να του το στειλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...