GiannisKr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑΕΙ ΤΟ STREAMLOAD Καλημέρα σας!Είμαι γραμμένος στο streamload από 7/2005 με ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή για 120GB.Πριν λίγο καιρό που κατέβασα κάποια αρχεία είχα υπόλοιπο 80-81GB και σήμερα είδα ότι ο λογαριασμός έχει αλλάξει και έχω διαθέσιμα 300ΜΒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!Δεν έχει αλλάξει απλά η χωρητικότητα του λογαριασμού αλλά και τα στοιχεία συνδρομής που αφορούσαν ημερομηνίες.Κύριοι έχω ανησυχήσει σοβαρά!Έχω στείλει email σε αυτούς και περιμένω απάντηση.Έχω δώσει σε ένα φίλο μου τα στοιχεία του account στο streamload αλλά αποκλείεται να έχει κάνει βλακεία και να κατέβασε τόσα GB γιατί έχει PSTN σύνδεση.80GB με PSTN δεν κατεβαίνουν ποτέ.Πάντως θα μιλήσω και με την Τράπεζα που έχω την πιστωτική για το PAYPAL και θα κοιτάξω μήπως έγινε κάποια βλακεία από τη μεριά του φίλου μου. ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ NA ΕΛΕΓXEΤΕ ΤΑ ACCOUNTS ΣΑΣ. Θέλω τα λεφτά μου ή τα υπόλοιπα Gigabytes μου.
nick_gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 μήπως δεν έχεις κλειδώσει φακέλους με αρχεία δίνοντας πρόσβαση σε άλλους να κατεβάζουν απο σένα και να σε χρεώνει αυτά που κατεβάζουν;;;
MariaTs. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Κοίτα κι εγώ που έχω τον δωρεάν λογαριασμό, αντί στον μήνα να ανανεώνει και να μου δίνει τα 100ΜΒ που αναγράφει, δυστυχώς το κάνει μετά από κάνα 2 μήνες! Δεν ξέρω μήπως κάνουν λάθος καταμέτρηση στις διανομές...
GiannisKr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Ok παιδιά!Όλα εντάξει. Με ενημέρωσε η εταιρία και ήταν απλά ένα λάθος στην αναβάθμισή της. Πράγματι όλα τα στοιχεία τα είδα εντάξει σήμερα. Μάλιστα μου ζήτησαν και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Το θέμα το θεωρώ λήξαν! Αν θέλετε το κλειδώνετε και το σβήνετε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
tyxaios Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ενας φίλος εδω δίπλα λέει: Για τις εταιρίες περαν του Ατλαντικου η ευαισθησία του φορουμ στο θέμα της συκοφαντίας ειναι ελάχιστη. Αν βεβαιως η εταιρία λεγόταν ΠΛιΑτΣικΟ και πουλαγε pc να δεις πως θα πεφταν ολοι να το κλειδώσουν το θεματάκι με τις αβάσιμες κατηγορίες και τη λασπολογία. πενηνταδυο μετρα και εκατοντριανταδυο σταθμα. Εγω λεω μονο Καλο Πασχα! :oops:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 O "φίλος εδώ δίπλα" μάλλον επειδή ήταν δίπλα δεν άκουσε και φυσικά δεν κατάλαβε τι έγινε.
tyxaios Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 ισως να ειναι κι ετσι. .....επειδή ήταν δίπλα δεν άκουσε και φυσικά δεν κατάλαβε τι έγινε Ισως ομως να ειναι κι αλλιως. πενηνταδυο μετρα και εκατοντριανταδυο σταθμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.