txc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 καλημέρα παιδιά , να κάνω μια ερώτηση για το msn, έχω το 7,5 , πολλές φορές κάνοντας σύνδεση μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί για διάφορους λόγους, απεγκαθιστώ το msn και βάζω π.χ. την έκδοση 5,5 για να δουλέψω με παλαιότερη έκδοση, το θέμα είναι ότι μόλις την εγκαθιστώ μου ζητάει να κάνει αυτόματα update για να κατεβάσω πάλι την 7,5 αφού την κατεβάσω τότε δουλεύει το Msn αλλά μετά από λίγες ημέρες πάλι τα ίδια... καμιά ιδέα για το πως θα δηλόσω στο msn να μην ζητάει αυτόματη ενημέρωση όταν εγκαθιστώ το msn ( στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ) έτσι ώστε να δουλεύω με παλαιότερη έκδοση? μου φαίνεται περίεργο να δουλεύουν όλοι οι χρήστες με την 7,5 ευχαριστώ
Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Σε πολλούς γίνεται αυτό, δηλαδή να βγάζει πρόβλημα και να μην μπορεί μα μπει αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι το τραγικό ώστε να του κάνεις επανεγκατάσταση... Εγώ όταν το παθαίνω ή κλείνω και ξανανοίγω το πρόγραμμα, ή το πιο αποτελεσματικό, κάνω reboot το PC και μετα μπαίνει μια χαρά...
deathlok Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 me ti sindesi eisai?? ego to patheno afto otan anebazo kati. genika an afiso tin grammi entelos elefteri bainei mia xara. kai ego theoro tin apegatastasi toulaxiston iperboli
txc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 με adsl 384 είμαι και μου το κάνει αυτό το πρόβλημα συνέχεια, μα το θέμα είναι ότι όταν κάνω απεγκατάσταση το υπάρχων msn και βάζω μικρότερη έκδοση μου ζητάει αμέσως Update οπότε μου παίρνει κανά τεταρτάκι μέχρι να ξαναπαίξει, και εντάξει το θεορώ λίγο απίθανο το σκεπτικό πονάει χέρι κόβω χέρι, αν είναι να κάνω 3 φορές τη μέρα την ίδια δουλειά τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
Kork Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Από τη στιγμή που ενεργοποίησα το UPnP στο router και τα Windows, το πρόβλημα με το sign in στο msn messenger σχεδόν εξαφανίστηκε. Τελικά ισώς είναι θέμα port forwarding.
Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Θα συμφωνήσω. Πάντος εμένα με reboot φτιάχνει το πρόβλημα.
Pitsi1990 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 iparxei kai mia epilogi repair sto msn messenger,pou sou leei ti simvainei.emena tis pio polles fores,einai s ergasia xoris sindesi o IE,efoson ton xrisimopoio spania (exo firefox)
panosru Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 katebase to msn 7.5.0324 kai ego eixa tetoia problhmata tora eimai ok katebaseto apo edo
Lemuria Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 αυτο συμβαινει παντα οταν ο internet explorer εχει ρυθμιστει στο εργασια χωρις συνδεση και αυτο συμβαινει αν προηγουμενως εχεις τρεξει τον iexplorer για να φορτωσεις πχ καποιο cd απο περιοδικο . Τρεξε τον explorer και μετα θα μπεις και στο msn
Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Γνώμη μου είναι πάντως πως δεν έχει να κάνει με την ενέργεια άλλων προγραμμάτων, είναι πρόβλημα καθ'αυτώ του msn. Περί repair, δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι αυτό, γιατί στις 100 φορές που το είχα δοκιμάσει άντε τις 2 να μπήκε και μετά από πολύ κόπο...
txc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Από τη στιγμή που ενεργοποίησα το UPnP στο router και τα Windows, το πρόβλημα με το sign in στο msn messenger σχεδόν εξαφανίστηκε. Τελικά ισώς είναι θέμα port forwarding. κάποια βοήθεια για το πως το ενεργοποιώ στα windows, router έχω το sagem fast 840 της otenet για adsl
txc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 λοιπόν κάτι που ανακάλυψα και βοήθησε πάρα πολύ, χρησιμοποιώ Mozilla firefox, όταν έβαλα μια παλαιότερα έκδοση msn και μου ζήτησε αυτόματα ενημέρωση νέας έκδοσης είδα ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί με τον server για να κατεβάσει τη νέα έκδοση, πάτησα σε ένα Link Που είχε και μου άνοιξε ο Internet explorer εκεί ξετσεκάρισα την επιλογή work offline και η νέα έκδοση κατέβηκε αμέσως. μετά από 3 ημέρες πάω να συνδεθώ και ανοίγω το Msn Και πάλι πρόβλημα, οπότε ανοίγω των internet explorer ξετσεκάρω το work offline Και μπαίνω κανονικά, ήταν ψιλο κουλό γιατί δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα εκεί, ειδικά για αυτόν που δεν χρησιμοποιεί IE όπως και εγώ
Pitsi1990 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 akoma pio apla,otan sou vgazei afto to error,patas "voithia"...eidikes epiloges... de mou rxetai tora,kai apo ekei kanei detect oti provlimata iparxoun,opos kai ta diorthonei.
panagiotis_x200 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 kane file mou egatastasi to msn 6.2 gia na isixasis.me eixe priksi to 7.5 me ta provlimata tou.kai ean thes kai merika xaraktiristika tou 7.5 kartevase kai to messenger plus 3 gia na exeis sxedon ta pio polla xaraktiristika tou 7.5.oso gia na min sou zeita na katevaseis to neo msn tin proti fora pou tha sou to zitisei na kaneis tin apilogi na sou to ksanazitisei meta apo 7 meres{ nomizo einai }kai malon tha se ksexasi apo ekei kai meta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.