Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Έχω το εξής πρόβλημα. P2P προτοκόλλου bittorrent μου κολλάνε όταν ανοίγω browser (οτιδήποτε) και έχω κουφαθεί... Ίσως να κολλάει ακόμα ανοίγοντας και το messenger αλλά δεν είμαι σίγουρος... Δηλαδή θέλει όλο το bandwidth για την πάρτυ του;;; lol Υπάρχει κάποια λύση ώστε να αποφύγω προσωρινά το format;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω τι πρόγραμμα bittorrent χρησιμοποιείς αλλά δοκίμασες να ρυθμίσεις τo bandwidth που σου "τρώει"; Υποψιάζομαι ότι το'χεις στο unlimited και δεν έχεις αρκετό bandwidth για να σερφάρεις σαν άνθρωπος. Ελπίζω να μιλάμε για κάποιας μορφής xDSL - γιατί για PSTN ή ISDN είναι περιττό να συζητάμε δυστυχώς...
Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Έχω δοκιμάσει να βάλω περιορισμούς αλλά ακόμα και αυτό αν ισχύει, είναι δυνατό να κολλάει το πρόγραμμα και να μην αποκρίνεται;;; Μετά τερματίζεται μόνο αν κάνω reboot ή σε ένα συγκεκριμένο client (μTorrent) δεν μπορώ καν να κάνω reboot αφού κολλήσει... Κολλάει ακόμα και όταν το πρόγραμμα έχει πολύ μικρές ταχύτητες... Προγράμματα που λέω είναι το μTorrent & BitComet... Μιλάμε για σύνδεση 384/128
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Όταν χρησιμοποιούσα το μTorrent, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα (το BitComet δεν το είχα δουλέψει ποτέ). Όντως, δεν είναι λογικό να κολλάει ο browser...
Steven1985 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δεν κολλάει ο browser, το P2P κολλάει... Άρα τώρα συζητάμε μόνο για format, huh? Έχεις να μου συστήσεις κανένα καλό client??? εκτός από Azureus
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Όταν δούλευα με Windows, είχα μείνει ενθουσιασμένος με το μTorrent. Ελαφρύ και πολύ λειτουργικό. Ελαφρύ είναι και το ABC. Το BitComet είναι απαγορευμένο σε αρκετούς private trackers οπότε το αποκλείω. Κάνε ένα Search με λήμμα "torrent" και θα βρεις πολλά θέματα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.