Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει καμία διεύθυνση που να με διευκολήνει να φτιάξω μόνος μου προσκλητήρια για τη βάφτιση του γιού μου; Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
polidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Prin kana mina ekana akrivos to idio post me sena otan ithela kai ego na vaftiso ton gio mou http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128250 Ala tipota den vrika andapokrisi apo do mesa. telika me ligo pou to epsaxa den vlika kai tipota simandiko kai kalo kai etsi tis proskliseis tis ekana se tipografio(Sou vgenei poli pio fthina kai piotika) Ala me diko mou stixaki kai fotos.Kai ginane pragmatika poli orees. An thes na sou stilo merika stixakia gia vaftisi i edo na sta grapso i me PM i me e-mail.Opos agapas
MariaTs. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Βρες το CorelDRAW και θα φτιάξεις αστέρια προσκλήσεις... Τώρα αν θες να κάνεις κάτι με ανάγλυφα σχέδια, με φιογκάκια κλπ... καλύτερα σε τυπογραφείο. Με το πρόγραμμα που προτείνω -το έχω σημειώσει και άλλη παρόμοια ερώτηση- φτιάξαμε με τον άντρα μου τα προσκλητήρια του γάμου. Έχε υπ'όψιν πως είναι λίγο περίπλοκο το Corel αλλά αξίζει να ασχοληθείς με αυτό! Έκανα ένα σκανάρισμα στο προσκλητήριο που φτιάξαμε. Η εκτύπωση έγινε σε Α4 σελίδα το σχέδιο που βλέπεις εκτυπώθηκε στο κέντρο και απ'την άλλη μεριά του φύλλου εκτυπώθηκε το κείμενο της πρόσκλησης και μετά διπλώθηκε στα 3. Βέβαια βάλαμε και σημαδάκια πολύ μικρά που μόνο εμείς ξέραμε για να μπορέσουμε να τις διπλώσουμε μιας και το χαρτί ήταν λίγο χοντρό και ανάγλυφο. Το δε σχέδιο το βρήκα εγώ στο ίντερνετ και με μια πρώτη ματιά δείχνει ανάγλυφο... Πολλοί μας το είπαν, αλλά είδαν ότι ήταν το σχέδιο και το χρώμα τέτοιο που έδινε την αίσθηση του ανάγλυφου.
MariaTs. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μπράβο βρε paschalia και το έψαχνα το θεματάκι! Κάτι συμπληρωματικό Ανδρέα, αν φτιάξεις τις προσκλήσεις μόνος σου θα σου κοστίσουν πολύ φθηνότερα απ'ότι αν πας στο τυπογραφείο. Τα μισά λεφτά είναι κέρδος! Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι δύσκολα θα βρεις φακέλους για έγχρωμο προσκλητήριο. Ψάξε στην αγορά να δεις τι μπορείς να βρεις... και μετά κάνε τις δημιουργίες σου!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δε θέλω φακέλους. Απλό εγχρωμο χαρτί. Με τη διαφορά που θα κερδίσω λέω να πάρω κάνα καινούργιο εκτυπωτή. Πάντως παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους!
polidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Κάτι συμπληρωματικό Ανδρέα' date=' αν φτιάξεις τις προσκλήσεις μόνος σου θα σου κοστίσουν πολύ φθηνότερα απ'ότι αν πας στο τυπογραφείο. Τα μισά λεφτά είναι κέρδος! Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι δύσκολα θα βρεις φακέλους για έγχρωμο προσκλητήριο. Ψάξε στην αγορά να δεις τι μπορείς να βρεις... και μετά κάνε τις δημιουργίες σου! [/quote'] Diafono katheta. Prin ena mina ekana ta vaftisia tou giou mou opos proipa. Se mia erevna agoras pou ekana gia na ta tiposo ego monos mou peripou 100 proskliseis vale kartes(lefkes) vale fakelous vale xromata ola afta vgenane 20 ? ligotero apo to tipografeio pou ekana telika tis proskliseis.H piotita omos pou exeis apo to tipografeio me tipota den prokite na tin exeis me diko sou ektipoti(Oute kan leizer).An valeis xrono kopo pou xriazese e ego tha xalaliza perisotera apo 20? gia na exo kai piotita proskliseis. Kai na sou po kai kati alo afto einai telika pou menei san enthimio kai pragmatika prepi na gini kalo diladi metrise i piotita se mena. Tespa o kathenas me ta gousta tou kai ti tzepi tou.
MariaTs. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εξαρτάται απ'την κατά τόπου αγορά! Επειδή ο άντρας μου είχε πριν 4 χρόνια στην πόλη του τυπογραφείο, εννοείτε ότι ήξερε το γενικό κόστος. Όμως στην δική μου πόλη τα δεδομένα είναι διαφορετικά παρά το γεγονός ότι είμαστε δίπλα στην Αθήνα. Ψάξαμε μήπως μπορούσαμε να κάνουμε παραγγελία σε χαρτί, αλλά δεν κάνουν αποστολές σε μη επαγγελματίες. Έτσι αρκεστήκαμε στην εδώ αγορά. Αυτό που ήταν ακριβό, ήταν το χαρτί... αλλά και πάλι επειδή η όλη δουλειά έγινε από εμάς τελικά η κάθε πρόσκληση μας ήρθε γύρω στα 70-80 λεπτά, ενώ για στο τυπογραφείο θα δίναμε 1.50 ευρώ το λιγότερο την πρόσκληση. Κι επειδή ξέρεις τι γίνεται με τα έξοδα ενός γάμου και με το σκεπτικό ότι απ'το πακέτο με τις προσκλήσεις αυτή που μένει είναι η μία και μοναδική στο ζευγάρι -για να'χει να θυμάται... σκέφτεσαι πια θα είναι η πιο οικονομική λύση. Τουλάχιστον εγώ αυτό σκέφτηκα, γιατί 2 μέρες πριν το γάμο το πακέτο εξόδων πρέπει να'ναι χοντρό! Σε μια μέρα μου'φυγαν 2500 ευρώ μόνο για νυφικό, μπομπονιέρες, τούρτες και γλυκά! Έτσι γενικά πιστεύω, ότι θέλει λίγο ψάξιμο το πράγμα και θα την βγάλεις την άκρη για την πιο οικονομική λύση.
polidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Ela vre maria mou ti oikonomiki lisi? Edo milame diafora 20€ Emena oi 100 proskliseis mou vgikane 120€ eno to kostos me ton ektipoti tha mou evgene 100€.Xoria treximata agores ylikon xronos vgalsima mation sto pc. E den nomizo na kolaei kapios sta 20€. Kai o pio megalos spangos tha to evlepe logika to thema p.s:Na se pliroforiso Maria mou oti sta meroi mou to nifiko den to agorazi i nifi ala oi oikogenia tou gamprou tis to perni.Akoma tis mpomponieres tis pernoun oi koumparoi.Etsi gia na min xehname kai ta ithi kai ethima mas
MariaTs. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 p.s:Na se pliroforiso Maria mou oti sta meroi mou to nifiko den to agorazi i nifi ala oi oikogenia tou gamprou tis to perni.Akoma tis mpomponieres tis pernoun oi koumparoi.Etsi gia na min xehname kai ta ithi kai ethima mas Στα μέρη μας το νυφικό και τις μπομπονιέρες τα αγοράζει η οικογένεια του γαμπρού και το κοστούμι του γαμπρού η οικογένεια της νύφης. Οι δε κουμπάροι πληρώνουν τα της εκκλησίας, τις λαμπάδες, τα στέφανα, τον δίσκο με την καράφα και τα ποτήρια, τον στολισμό της εκκλησίας! Και γενικώς όλα τα έξοδα του γάμου από κοινού πληρώθηκαν, οπότε το ίδιο είναι! Άντε βγήκαμε λίγο εκτός θέματος... και στα δικά τους οι ελεύθεροι να λέμε!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά είναι σίγουρο το ότι θα κερδίσεις κάποια χρήματα, έστω και λίγα δεν πειράζει. Το θέμα είναι να κάνεις ότι θέλεις, όσα θέλεις και στο φινάλε στο τέλος θα έχεις και την ικανοποίηση, ότι έκανες κάτι. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω έτσι;
platongr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Πιστεύω πως αν είναι κάποιος να το κάνει μόνος του, δεν το κάνει για το κόστος, για να γλιτώσει 20-100 ευρώ από τον γάμο (που θα του στοιχίσει 5-6 χιλιάρικα), αλλά γιατί είναι δική τους δημιουργία. Φτιάχνεις κάτι προτότυπο, κάτι που σου αρέσει χωρίς να περιοριστείς σε 3-4 άλμπουμ που σου δείχνουν στα τυπογραφεία. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα φτάσει αυτό του τυπογραφείου, αλλά θα είναι κάτι που δεν θα έχουν ξαναδεί. Άλλωστε αυτοί που κρατάνε τα προσκλητήρια είναι μόνο το ζευγάρι/γονείς. Τα υπόλοιπα τα τρώνε τα σκουπίδια από την πρώτη μερα κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.