SiMP Δημοσ. 20 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2001 Καλησπερα λοιπον εχω το εξής πρόβλημα το οποίο μου κόβει τα πόδια μιας και δεν μπορω να συνδεθώ στο Internet. Λοιπον χωρίς καποιον προφανή λόγο ενα ομορφο πρωινό τα windows Me μου εβγαλαν το εξής ανησυχητικο μύνημα. Error winsock initialisation failed. maybe tcp/ip is not installed και κατι περίεργα. Δοκίμασα να βάλω το updated winsock που υπάρχει για τα Win95/98 το οποίο δεν το δέχτηκαν τα WinME.Τελικα εβαλα ενα patch το οποιο παρολαυτα δεν εκανε τιποτα. Κατοπιν δοκιμασα να απεγκαταστήσω ολα τα προτοκολα και υπηρεσιες δικτύου. Εκανα ενα scanreg /fix αλλα δεν γινεται τιποτα. Συνδέομαι στο internet αλλα ειναι ολα dead μονίμως δηλαδη DNS error. Το ξέρω οτι η ιδανική λυση ειναι το αγαπημένο Format αλλα το recorder που οσοι παλιοι θυμούνται ειχε χαλασει ακομα ερχεται απο την καταπληκτικα εξυπηρετικη πραγματικα αντιπροσωπεία της Υαmaha και δεν εχω bakcup.. Θα σας ήμουν υπόχρεως αν μου δίνατε μια λυση.<P>''Γελάει καλυτερα οποιος εκανε backup τελευταίος''
Johnnie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2001 Τέτοιο πρόβλημα προκαλούν συνήθως τα Spyware προγράμματα και κυρίως άμα τα κάνεις clean με κάποιο πρόγραμμα όπως το Ad-aware. Για το πρόβλημα αυτό υπάρχει μία λύση που είναι μόνο σε Win98SE δοκιμασμένη από εμένα αλλά θεωρώ ότι θα δουλεύει και σε ΜΕ :<P>ʼνοιξε το Regedit και πήγαινε στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\WinSock2 (αν δεν υπάρχει στα ΜΕ ξέχνα την όλη φάση).<P>Κράτα ένα backup του κλειδιού (να το επαναφέρεις αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα) και μετά σβήστο (delete όλο το κλειδί). Τώρα κάνε επανεγκατάσταση των ΜΕ μέσα από τα ΜΕ. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα διορθωθεί το πρόβλημα χωρίς να κάνεις clean install τα ΜΕ.<BR> <p>[ 22-08-2001: Message edited by: johnnie ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.