Προς το περιεχόμενο

Dvd-->pics


psycho_dreams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω από μια ταινία να πάρω κάποια σημεία και να τα εκτυπώσω,δηλαδή να δημιουργήσω κάποιες φωτογραφίες από την ταινια!!Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να το κάνει αυτο??Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Συνήθως τα περισσότερα dvd-players (πχ powerdvd) αν πατήσεις ένα κουμπί την ώρα που βλέπεις την ταινία, κάνει capture το συγκεκριμένο καρέ και το αποθηκεύει σε bmp μορφή.

Δημοσ.
Thanks guys θα ριξω μια ματιά και το windvd γιατι στο powerdvd τραβάω screenshots αλλά στην εκτύπωση είναι black!

 

Μου ακούγεται περίεργο αυτό που λες. Αν κατά το preview βλέπεις αυτό που έχεις κάνεις capture, ίσως να φταίει κάτι άλλο. Δοκίμασε το αρχείο που θα πρέπει να έχει τη μορφή bmp να τη μετατρέψεις σε άλλη μορφή (jpeg) με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας (gimp, photoshop,...)

Δημοσ.

katholou periego na mhn sou akougete..

apla to printscreen den pianei sta video.

xrisimopihse to capture tou kathe programatos (opos ypothike parapano) an thes photo apo video.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις activex. Αυτή τη στιγμή έκανα capture με το PowerDVD και αμέσως μετά το bmp το τύπωσα με το wizard των Windows χωρίς κανένα άλλο πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...