Προς το περιεχόμενο

Ghost in the Shell:Innocence

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon,gnwmes???

Sygriseis me to 1??

My opinion??Safesta megalyterwn diastasewn alla kourastika filosofiko,elleipws agwniwdes kai arketa acadimaiko.Se kapoio shmeio arxisa na pisteuw pws vlepw ena paralirima pou oute o dimiourgos tou den mporei na pei pou exei synoxi kai pou skorpies idees.An kai optika einai anwtero kai dokimazei na emvathynei dianohtika to thewrw katwtero tou 1 giati amfivalw an ginetai katanohto kai kyriws giati...apla den marese toso i ypothesi.Ase pou stin ousia apo xaraktires einai kapws nila,den "einai" xaraktires,"lene" tous xaraktires tous

Δημοσ.

Απίστευτο anime, ίσως από τα καλύτερα που έχω δει [μαζί με το evangelion]. Υπερβολικά φιλοσοφημένο που σε ορισμένες στιγμές χτυπάς το κεφάλι στο τοίχο για να πάρεις πρέφα τι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά δεν νομίζω ότι μειώνει την ποιότητα της ταινίας. Απίστευτος συνδυασμός 2D/3D που βγάζει τα μάτια έξω [δείτε και το Appleseed remake που πιστεύω ότι σπέρνει με τα 3D/cell shaded γραφικά του], και επίσης τρομερή μουσική.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι οι γιάπονες γ@μ@νε & δέρνουν .-

Material Defender 1032

Δημοσ.

ontos poly kalo

alla me to pou teleiose xreiazomoun aspirines pou lene kai oi Etsi Nte

isos na ftaine kai oi ypotitloi, oi opoioi htan elafros aparadextei, xoris synoxh kai me arketes elleipseis

(an exei kaneis "kalous" ypotitlous eyxaristos na mou tous steilei)

• Moderators
Δημοσ.

Δε βαριέσαι και εγώ αγγλικούς είχα ανεβάσει για το Banlieue 13. (ίσως και για άλλα). Δεν είναι δα και τρελο το download να πούμε τζάμπα το bandwidth...

Βασικά τους υπότιτλους εγώ τους θέλω για αναφορά καθώς αυτό που εχω έχει ήδη αγγλικούς υπότιτλους embedded και δεν έβγαλα και πολύ νόημα απο τις σκηνές που υποτίθεται ότι αναπτύσεται η όλη θεωρία για το τι συμβαίνει..

PS. Κάτω απο ποιό όνομα είναι οι υπότιτλοι , δε βλέπω τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...