Προς το περιεχόμενο

Η συνέχεια του Fahrenheit έρχεται ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To παιχνίδι μου άρεσε πολύ...

Εύκολο μεν, εθιστικό δε...

@exsarxeia_city, man στο έχω ξαναπεί αλλά η υπογραφή σου με αποσυντονίζει. I am in love with sexy rachel!!!

• Moderators
Δημοσ.

Ευχομαι να υπάρξει sequel (βασικά εύχομαι γενικά να υπάρξει επόμενος τιτλος απο Quantic Dream για pc). Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ πρωτότυπο τόσο απο πλευράς interface (όπου επιδέχεται και βελτιώσεις) όσο και απο πλευράς σύλληψης της εξέλιξης της δράσης. Ανάμεσα στα άλλα την ιδέα να είσαι ταυτόχρονα ο δολόφόνος και οι κυνηγοί του τη βρήκα κορυφαία. Καπου διάβασα ότι το παιχνίδι ήταν αρχικά πολύ διαφορετικά σχεδιασμένο (αυτό αποδεικνύεται και απο το πρώτο teaser του) και στην πορεία έχασε funding, άλλαξε publisher. και κινδύνευε να μη βγει ποτέ (...)!

Ελπίζω το sequel, ωστόσο να αργήσει αρκετά, ωστέ να γίνει πολύ καλή δουλειά και σε αυτό. Επίσης νομίζω ότι επιβάλλεται ο Angelo Badalamenti να ξανα-αναλάβει το soundtrack. (μαζί με theory of a deadman ή άλλα ανερχόμενα "διαμάντια")

Δημοσ.

Η quantic dream έχει βγάλει και το Nomad Soul που πιστεύω είναι ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια, με τον καλύτερο virtual κόσμο που έχω δει ποτε σε παιχνίδι.

Παλιότερα υπήρχε στο site μια είδηση οτι ετοιμάζεται το sequel του nomad soul !

Δημοσ.

το πρωτο παιδια δεν μου αρεσε καθολου!

ασε που ειχε και ηλιθιο story με εναν τυπο που ηταν ενα μιγμα matrix με elementalist.

για τα πανηγηρια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...