Ubuntu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Τα windows ως γνωστων ειναι σπαστικα. Εκει που δουλευουν μια χαρα ξαφνικα "φρικαρουν" χωρις προφανη λογο. :???: Να πως εχουν τα πραγματα. Σε ενα δυκτιο με 13 υπολογιστες, xp pro απαντες, ηταν εγκατεστημενοι 3 laserjet hp εκτυπωτες και λειτουργουσαν μια χαρα. Την περασμενη παρασκευη κανενας δεν μπορουσε να δωσει εκτυπωση στους δυκτιακους γιατι στο πινακα ελεγχου αναφεροντουσαν σαν ανενεργοι. Αντιθετως οι εκτυπωσεις στους τοπικους αλλα και σε αυτους που ηταν κοινοχρηστοι σε αλλους υπολογιστες πηγαιναν μια χαρα. Μπενοντας στις ιδιοτητες των εκτυπωτων ειδα οτι η πορτα του laserjet (tcpip) ειχε εξαφανιστει. Αυτο συνεβενε με ολους τους δυκτιακους εκτυπωτες .Προσπαθοντας να κανω επενεγκατασταση του software τον εβρισκε απο την αναζητηση , αρχιζε να βαζει τους drivers, αλλα οταν εφτανε στο σημειο να φτιαξει την πορτα η εγκατατασταση σταματουσε, βγαζοντας ενα error και ητε δεν τον εβαζε καθολου, ητε τον εγκαθηστουσε μεν αλλα ανενεργο δε, με την πορτα του δυκτιακου μονιμως να λειπει. ε Εχω σβησει τελειως το softwrae και το εχω ξαναβαλει απο την αρχη εχω τρεξει antivirus, εχω κανει restore στα windows,εχω αλλαξει ethernet, switch, αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Σε ενα μονο υποπογιστη εκανα fresh instalation και το προβλημα λυθηκε. Εχει συναντησει κανεις καποιο αναλογο προβλημα. ? Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν κανω απο την αρχη εγκατασταση σε ολα μου ερχεται να τους φορεσω καποιο linuxaki και να τους αφησω μετα να κουρευονται:twisted: καθε βοηθεια δεκτη.. 13 εγκαταστασεις στα windows ?? θα τρελαθω!!!! ευχαριστω ..
SeKoS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω άμα σε πρόλαβα.... δοκίμασε να κάνεις uninstall τους drivers. Έπειτα πήγαινε στο C:\WINDOWS\INF\ και βρές το oem.inf , το οποίο περιέχει και τους οδηγούς του εκτυπωτή. Σβήστο μαζί με το αντίστοιχο .pnf ,κάνε restart και ξαναπέρνα τους οδηγούς. Δουλεύει; Αν και να εμφανιστεί σε όλα μαζί το πρόβλημα μου βρωμάει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.