mjmj Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μολις μου τηλεφωνησαν απο το 6163000 και μια ηχογραφημενη φωνη ελεγε: 'αν ειστε ο κατοχος της παρουσας συνδεσης, πατηστε το 1, διαφορετικα πατηστε το 2'. Φυσικα, δεν πατησα τιποτε, και το εκλεισα! Μου μυριζει απατη. Τι λετε? Τι ειναι αυτο παλι?
ApSiMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 apo oti vlepw sta white pages den yparxei kataxwrimenos kaneis me ayto to No. To pio pithano einai na itan kana diafimistiko ixografimeno apo kapoion X agnwsto.Dystyxws synithizontai twra teleytaia kati tetoia (kai emena me pire mia "kaseta" proxtes kai mou elege kati moufes).To kako me ayta einai oti kai na to kleiseis to tilefwno ayta tha synexisoun na milane.Kleinoun mono otan teleiwsei i kaseta. Alitheia yparxei kapoios tropos na empodizoume tetoia pramata?Einai nomimo ayto to eidos diafimisis?
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 κάνε ένα τηλέφωνο στο 11888 και μάθε σε ποιον ανήκει το νούμερο. μπορεί να είναι κανένα καινούργιο κόλπο του οτέ που να διαφημίζει προϊόντα και υπηρεσίες μέσω τηλεφώνου από παντού να τα παίρνουν Για δες και απάντησε αν μάθεις
tornado Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 ερωτηση κρισεως: τον τρεχον λογαριασμο ΟΤΕ τον πληρωσες η τον αφησες απληρωτο εδω και πχ 2 ημερες που εχει ληξει ?????
mjmj Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 πληρωμενα ολα στην ωρα τους! Εγω φοβηθηκα για τιποτε phreaking! Να πατησω το 1 και μετα...
tornado Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 αμα τα εχεις πληρωσει στην ωρα τους.... τοτε δεν υπαρχει προβλημα..... απο την αλλη εαν δεν πληρωθει ο λογαριασμος ο ΟΤΕ εχει μια αυτοματη υπηρεσια που σε παιρνει τηλεφωνο για να στο υπενθυμισει. Τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω....
HexStatic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Εγω φοβηθηκα για τιποτε phreaking! Να πατησω το 1 και μετα... kai meta tha bgei mia xontrh!!! kala re karib...ola pia se esena simbainoune...??? (pally tsampa bandwidth fagame )
Sadako Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά, αυτό είναι όντως ένα φαινόμενο αυξανόμενο τώρα τελευταία. Σε μας έχει τύχει 2-3 φορές, στην αναγνώριση έλεγε ότι ειναι απο απόκρυψη. Λένε διάφορα, χτες πήραν και έλεγαν ότι και καλά κέρδισα κάτι, αν το ήθελα να πατήσω ένα, αν δε θέλω να με ξαναενοχλήσουν να πατήσω 2.. Συνήθως το κλείνω αμέσως, χτες μπερδεύτηκα και πάτησα το 2, βέβαια μετά αμέσως το'κλεισα.. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό? Μη τυχόν παίζει καμιά κρυφή χρέωση ή τίποτα τέτοιο :?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μολις μου τηλεφωνησαν απο το 6163000 και μια ηχογραφημενη φωνη ελεγε:'αν ειστε ο κατοχος της παρουσας συνδεσης' date=' πατηστε το 1, διαφορετικα πατηστε το 2'. [...'] Είναι νέα υπηρεσία του ΟΤΕ. Αν δεν έχεις πληρώσει το τηλέφωνο ή έχεις καθυστερήσει να το πληρώσεις και δεν έχει περαστεί ακόμα στους υπολογιστές του ΟΤΕ, παίρνουν τηλέφωνο από το customer care και σε ενημερώνουν. Απλό. Ούτε απάτη ούτε τίποτις.
Sadako Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Χμμμ.. Τότε δε λεμε για το ίδιο. Γιατί εμένα 2-3 φορές που έγινε, καμία σχέση δεν είχε με τον ΟΤΕ. Απο κάποιο κατάστημα έλεγε ότι ήταν, δε θυμάμαι τώρα ποιο, και ότι (και καλά) είχα κερδίσει κάτι.. Με ηχογραφημένο μήνυμα πάλι..
EKTELESTES Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 den exei kamia sxesh me ton ote, mou xei symvei 5-6 fores teleutaia k lene asxeta pragmata (oloi logariasmoi klp plhrwmenoi sthn wra tous ) ! Diafhmistikes logika einai h xontres apates. px " elege to 1, pathste "1" an de thelete na sas ksanakalesoume k 2 gia na akousete blablabla " De kserw ti einai, alla poly tha thela na mathw ....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Προφανώς άλλο λέω εγώ κι άλλο λένε οι Sadako και EKTELESTES. Εγώ μιλάω για υπηρεσία του ΟΤΕ γιατί πάτησα το 1 - και μου βγήκε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.