Προς το περιεχόμενο

Μοzilla η Opera?

Pyravlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μοzilla η Opera?

Εγώ από τα δύο θα προτιμούσα τον opera. Ο λόγος είναι ότι έχει τα πάντα και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για τα extensions του ff ...

Όμως χρησιμοποιώ maxthon :mrgreen: Toν χρησιμοποιώ τρία χρόνια περίπου έχω κολήσει και δεν μπορώ να αλλάξω. Έτσι απλά. Το ότι δεν είναι browser και είναι απλά κάτι σαν plugin στον ΙΕ είναι υπόψιν μου. Βολεύει τρομερά όμως.

Και φυσικά όλους τους έχω φορτωμένους στο μηχάνημα πάντα. Ας υπάρχουν. Δεν μου τρώνε το ψωμί :-D

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pedia ke o opera eine kalos alla kaliteros gia asfalia eine o firefox ke me diafora kapou eixa diavasei se mia kseni istoselida oti to firefox rularei!!!

Μάιστα...πιάνομαι από το σχόλιό σου φίλε Dark-Shadow για να αναρωτηθώ πότε ακριβώς ο καθένας θα πάψει να λέει το μακρύ και το κοντό του, να διασπείρει δηλαδή υποψίες, πράγματα που κάπως, κάπου, κάποτε άκουσε να φημολογούνται και μάλιστα με ύφος βεβαιότητας.

Περιμένω λοιπόν και κάποια στοιχεία που να συνηγορούν υπέρ αυτής της "διαφοράς", μήπως μάθουμε και ποτέ να στηρίζουμε όσα γράφουμε.

Edit: Δε με ενδιαφέρει αν μιλάμε για τον Opera εν προκειμένω...τα ίδια ακριβώς θα έλεγα αν η "διαφορά" ήταν υπέρ του.

@random

Respect! ;)

Δημοσ.

firefox giati poli apla den kollas kathe mal*ia activex control pou ta trwei averta o IE, giati me ta extensions tou pou einai apolitws asfalh arkei na ksereis ti vazeis ton parametropoieis akrivws opws thes. giati exeis live rss feeds san bookmarks, giati einai o pio asfalhs auth thn stigmh browser kai giati enhmerwnetai 10 fores pio grhgora apo kathe IE kai apo kathe allo emporiko browser. Thes kai alla?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιούσα φανατικά opera τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά μετά από ένα format, είπα να δοκιμάσω κι αυτή την αλεπού της φωτιάς.. Καλό είναι το firefox, αλλά πρέπει να ψάξω αρκετά για extensions και πράγματα που συνήθηζα να κάνω με opera (και δύσκολα αλλάζουν οι συνήθειες).

Opera γουστάρω γιατί είναι πιο λειτουργικός.. απο μόνος του..αν και χρησιμοποιώ προς το παρών firefox...

Δημοσ.
pedia o opera epidi ton exo oxi installer alla to setup exei idi extensions mesa tou? an ne pia?

Αυτά τα extensions είναι πρωτοτυπία νομίζω του ff.. :mrgreen:

Kάνεις το εξής πολύ απλό. Εγκατάσταση του opera που έχεις, και τον δοκιμάζεις δύο τρείς μέρες. Αυτός ότι έχει έχει. Τίποτα παραπάνω. :)

3mb προγραμματάκι είναι. Τι το σκέφτεσε; :oops:

Δημοσ.
3mb προγραμματάκι είναι. Τι το σκέφτεσε; :oops:

Είσαι καλά??? :shock:

Θες να κολλήσει κανένα ultra mega super worm από τα ύψιστα κενά ασφαλείας που έχει ο Opera και έχει βουίξει το σύμπαν!!!

Φίλε Dark-Shadow...όταν με το καλό ανακαλύψεις αυτή τη "διαφορά" που λέγαμε, ενημέρωσέ με για να μην κινδυνεύω κι ο ίδιος από τη χρήση διάτρητων προγραμμάτων.

Ευχαριστώ! :-o

Δημοσ.
Ο Opera, ειναι ασύμβατος με το μισό διαδίκτυο

Πώς γίνεται αυτό; Σπάνια παρατηρώ πρόβλημα στην εμφάνιση

σελίδων με τον Opera. Εγώ προτιμώ τον Οπερα έτσι απλά, νομίζω

είναι θέμα λειτουργικότητας και χαρακτηριστικών.

Δημοσ.

mikaha...πίσω απ' τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης λένε...ενίοτε υφέρπει και μια δεσπόζουσα, αν και λεπτή ειρωνία.

Τουτέστιν την πάτησες. ;)

Δημοσ.
Αυτά τα extensions είναι πρωτοτυπία νομίζω του ff..

Δεν θα το έλεγα... Τα έκαναν μόδα τα κομμωτήρια και μετά ο ff!!! daz.gif

Δημοσ.

Άλλη μια ψήφος για την opera και για μένα. Έχω εγκατεστημένο φυσικά και το firefox αλλά η opera με βολεύει περισσότερο και μου φαίνεται και πιο γρήγορη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...