Προς το περιεχόμενο

17"TFT gia games please help

GREGKERKYRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
DHLADH DEN MPOREIS NA EPILEKSEIS THN ANALUSH THS ARESKEIAS SOU OPOS STHN CRT? KAI EGO EXO SUNHTHISEI SE 1024x768. DHLADH TI ANALUSEIS MPOREIS NA DIALEKSEIS????

Φυσικά καί μπορείς να επιλέξεις,απλά από τις προτεινόμενες αναλύσεις εμένα δεν εξυπηρετεί καμμία.Είναι προσωπικό το πρόβλημα.Γι αυτό ρωτάω κάποιον πού ξέρει το συγκεκριμένο μόνιτορ να μού πεί τι είναι αυτές οι 18 ρυθμίσεις πού μπορεί να κάνει ο χρήστης γιά αναλυση της αρεσκείας του.Παραθέτω τα χαρακτηριστικά από το site της sony hellas.

http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=SDM-HS75P&productsku=SDMHS75PB&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&category=Flatpanel+LCD

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από πού προκύπτει αυτή η διαπίστωση?

------------------------------------

Έχω τό παραπάνω μόνιτορ καί λέει ότι εκτός από τις προρυθμισμένες αναλύσεις μπορεί καί ο χρήστης να φτειάξει τις δικές του καί συγκεκριμένα αναφέρει 18 τέτοιες.Θέλω π.χ να έχω ανάλυση 1152x920 πού δεν την έχει στις προρυθμισμένες καταστάσεις.Από πού μπορώ να το κάνω αυτό?Ξέρει κάποιος?

Τα περιοδικά το λένε, αλλά πέρα από αυτό, η επίστρωση της NEC ήταν λιγότερο γυαλιστερή και αντανακλούσε ακόμη λιγότερο από την Sony, όταν τις είδα από κοντά. Όχι ότι η sony είναι κακή, αλλά η NEC μου φάνηκε ακόμη καλύτερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...