Προς το περιεχόμενο

17"TFT gia games please help

GREGKERKYRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

katarxas ta m/s pou sou lene den isxioun stin pragmatikotita afou diatheteis 350 eyro tha sou proteina na koitakseis se lg pou exei megali antoxi sto xrono diskola tha kapsei pixel,kai exei para poli kali eyrkineia,kai gia game einai oti prepei,vevaia pare mia karta 256 na eisai ok

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

SONY SDM-HS75P/B 17'' MONITOR X'BLACK BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160323

Τύπος Οθόνης: 17'' X-Black LCD.

Μέγεθος Ορατής Επιφάνειας: 337,9 x 270,3 mm.

Μέγιστη ανάλυση: 1.280x1.024@75Hz.

Μέγεθος κουκίδας: 0,264 x 0,264 mm.

Γωνίες θέασης: 160/160.

Κοντράστ: 600:1.

Φωτεινότητα: 420 cd/τμ.

Είσοδος Σήματος: Αναλογική 15pin D-Sub, DVI-D.

Οριζόντια συχνότητα: Αναλογική: 28-80 kHz, Ψηφιακή: 28-64Hz.

Κατακόρυφη συχνότητα: Αναλογική: 48-75kHz, Ψηφιακή: 60Hz.

Χρόνος Απόκρισης: 8ms.

Αλλα Χαρακτηριστικά: CE, CSA C22.2, cUL, FCC Κατηγορία B, GOST, IC Κατηγορία B, Energy Star, ISO-13406-2 (κατηγορία 2), PC201, UL.

Χρώμα: Black.

Κατανάλωση: 45W.

Διαστάσεις: 380.5 x 205.8 x 388 mm (Υ x Μ x Π) (με τη βάση).

Βάρος: 5 Kg (με τη βάση).

Εγγύηση: 3 χρόνια.

paidia h gnomh sas gia auto to montelo?

Δημοσ.

Σίγουρα πολή καλή οθόνη, αλλά η ειδική επίστρωσή της (εξ ου και το x black) είναι λίγότερο καλή από της NEC.

Δημοσ.
Σίγουρα πολή καλή οθόνη, αλλά η ειδική επίστρωσή της (εξ ου και το x black) είναι λίγότερο καλή από της NEC.

Από πού προκύπτει αυτή η διαπίστωση?

------------------------------------

Έχω τό παραπάνω μόνιτορ καί λέει ότι εκτός από τις προρυθμισμένες αναλύσεις μπορεί καί ο χρήστης να φτειάξει τις δικές του καί συγκεκριμένα αναφέρει 18 τέτοιες.Θέλω π.χ να έχω ανάλυση 1152x920 πού δεν την έχει στις προρυθμισμένες καταστάσεις.Από πού μπορώ να το κάνω αυτό?Ξέρει κάποιος?

Δημοσ.
Από πού προκύπτει αυτή η διαπίστωση?

------------------------------------

Έχω τό παραπάνω μόνιτορ καί λέει ότι εκτός από τις προρυθμισμένες αναλύσεις μπορεί καί ο χρήστης να φτειάξει τις δικές του καί συγκεκριμένα αναφέρει 18 τέτοιες.Θέλω π.χ να έχω ανάλυση 1152x920 πού δεν την έχει στις προρυθμισμένες καταστάσεις.Από πού μπορώ να το κάνω αυτό?Ξέρει κάποιος?

POIA TFT EXEIS? THN SONY SDM-HS75P/B 17'' MONITOR X'BLACK BLACK?

EISAI EUXARISTHMENOS?

:confused:

Δημοσ.
POIA TFT EXEIS? THN SONY SDM-HS75P/B 17'' MONITOR X'BLACK BLACK?

EISAI EUXARISTHMENOS?

:confused:

Ναί μόλις πριν δυό τρείς μέρες αγόρασα αλλά την silver.Φαίνεται να έχει κάποια δυνατά σημεία,όπως φαίνεται καί από τα χαρακτηριστικά της,αλλά μάλλον ατύχησα σε μερικά άλλα γιατί εγώ δεν την θέλω γιά παιχνίδια.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή γιά games ναί ταινίες.Εκεί πού έχω πρόβλημα είναι ότι από τις προτεινόμενες αναλύσεις καμμιά δεν με ικανοποιεί.Γι αυτό ρωτάω στο προηγούμενο post όποιον ξέρει από ρυθμίσεις.Είχα συνηθίσει σε ανάλυση 1024x768 από την crt πού είχα,άλλά στην καινούρια αυτή η ανάλυση δείχνει τραγική.Η native της είναι 1280x1024 πού όμως ενώ δείχνει πολύ καθαρά τα πράγματα εν τούτοις είναι πολύ μικρά αρα πρέπει κάπως να συμβιβαστώ.Για τον gamer δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.Τώρα ενώ γράφω παρακολουθώ το the wall από την συναυλία στο Βερολίνο σε dvd πού νοίκιασα καί έχει καταπληκτική εικόνα γιατί έχει μιά προρυθμισμένη επιλογή αποκλειστικά γιά ταινίες καί δείχνει καταπληκτική ποιότητα λευκού-μαύρου με εξαιρετική λαμπρότητα.Όπως ανέφερα όμως θεωρώ ότι είναι κουραστική γιά όταν δουλεύεις με το pc καί όχι όταν το έχεις γιά ψυχαγωγία.

Ξέχασα ότι δεν ρυθμίζεται κατά ύψος αλλά όμως αν θέλεις, λέει ότι μπορείς να την κρεμάσεις στον τοίχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...