Προς το περιεχόμενο

Format με cd εκκίνησης windows xp

jimarass26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...αν βάλεις δισκέτα εκκίνησης των 98, ενδέχεται να δεις ΑΚΟΜΑ πιο μαύρη οθόνη (αν το file system των partition είναι ntfs και όχι fat32, πράγμα τόσο πιθανό όσο και ότι οι αρσιβαρίστες μας είχαν χαπακωθεί).

α)είσαι σίγουρος ότι...ΕΧΕΙΣ 2 λειτουργικά στον ίδιο δίσκο (σε άλλα partitions προφανώς) ; Εχω 2 λειτουργικα στο διο παρτισιον. ειχα home και πατησα απο πανω pro

β)θέλεις να φορμάρεις...ΤΙ ακριβώς ; ΟΛΟ τον δίσκο ; Ένα μόνο partition-λειτουργικό ;

Μονο το παρτισιον που εχω τα windows

γ)το sp3 μπαίνει από ΠΑΝΩ...εκτός κι αν εννοείς ότι έχεις ψδ. Προσπαθησα να βαλω καινουρια windows sp3 με ψδ:-D κανοντας φορματ

([:-D]

...τα GREEKLISH απαγορεύονται....ΟΧΙ τα αγγλικά-πόσο μάλλον οι αγγλικές συντομογραφίες...:-)

με το sp3 περασμένο μέσα ("integrated")...

..όσο για το μπουτάρισμα, είτε α)δεν πατάς κάποιο πλήκτρο όπως σου ΖΗΤΑΕΙ για να εκκινήσει από το cd , είτε β) ΔΕΝ έχεις ορίσει από το BIOS να μπουτάρει από αυτό, είτε (χμμ) έχει πρόβλημα το cd που χρησιμοποιείς (δοκίμασε έναν ΚΑΛΟ καθαρισμό με χνώτο και ΜΑΛΑΚΗ χαρτοπετσέτα, μπας και είναι κάπου λερωμένο). Διότι αυτό που γίνεται είναι ότι το ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ. Δε χρειαζεται να πατησεις καποιο ιδιαιτερο πλητρο. Και το ψδ των windows ειναι σουπερ και δεν παιζει να εχει προβλημα

*(...εκτός κι αν το ξέρεις, απλά θέλεις να κάνεις μια "φρέσκια" εγκατάσταση, και ΜΕΤΑ να περάσεις το sp3 από πάνω, επιλογή καθόλου άσχημη btw... )

Διάβασε ΚΑΛΑ το ποστ μου, και απάντα σε Ο,ΤΙ ερωτήσεις/προτάσεις κάνω, και τα ξαναλέμε.

Παιδια δεν κανω πρωτη φορα φορματ απλα πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα...

Δημοσ.

(...μ' αρέσει που έγραψα κι αυτό... )

Διάβασε ΚΑΛΑ το ποστ μου, και απάντα σε Ο,ΤΙ ερωτήσεις/προτάσεις κάνω, και τα ξαναλέμε.

Τεσπα.

Λοιπόν μας τα λες τόσο μπερδεμένα όσο κι ο ίδιος ο Αλέφαντος.

Αν έχεις πρόσβαση σε άλλο pc , σύνδεσε εκεί τον δίσκο όπως προτείνεις, κάνε φορμάτ μέσα από τα windows (αν δεν έχεις αρχεία που χρειάζεσαι, κάνε διαγρφή όσων partition έχει ο δίσκος, και μετά εκ νέου δημιουργία 1ος partition ή όσων εσύ θες - προτείνω το λιγότερο 2).

Στη συνέχεια ξαναβάλε το δίσκο στο αρχικό pc , και πάνε ξανά για εγκατάσταση, και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προχωρήσει κανονικά).

Δημοσ.
(...μ' αρέσει που έγραψα κι αυτό... )

Τεσπα.

Λοιπόν μας τα λες τόσο μπερδεμένα όσο κι ο ίδιος ο Αλέφαντος.

Αν έχεις πρόσβαση σε άλλο pc , σύνδεσε εκεί τον δίσκο όπως προτείνεις, κάνε φορμάτ μέσα από τα windows (αν δεν έχεις αρχεία που χρειάζεσαι, κάνε διαγρφή όσων partition έχει ο δίσκος, και μετά εκ νέου δημιουργία 1ος partition ή όσων εσύ θες - προτείνω το λιγότερο 2).

Στη συνέχεια ξαναβάλε το δίσκο στο αρχικό pc , και πάνε ξανά για εγκατάσταση, και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προχωρήσει κανονικά).

Αυτο εκανα πριν απο λιγο, δεν υπηρχε αλλη λυση. Ολα καλα τωρα. Αλλα πως ηταν δυνατον να μην ξεκιναει μπλε οθονη.. απιστευτο. Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...