Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ICQ...

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής...<BR>Είχα να μπω στο Internet από το σπίτι μου αρκετό καιρό και όσες φορές έμπαινα,ήταν για ελάχιστο ώστε να δω τα email μου.Όσες φορές είχα μπει τον τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει ότι το ICQ δεν ξεκινούσε.<P>Πριν 2-3 μέρες που μπήκα αποφάσισα να ασχοληθώ ώστε να το φτιάξω...κατά το ξεκίνημα της εφαρμογής μου πέταγε ένα μύνημα ότι το αρχείο MFC42.DLL έχει πρόβλημα και πρέπει να κλείσει με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το ICQ.Μετά από 2-3 restart "μήπως και" δουλέψει...δεν είδα κανένα αποτέλεσμα.<P>Τότε υπέθεσα ότι θα φταίει το ICQ Plus που έχω εγκατεστημένο...μετά το Uninstall του συγκεκριμένου add-on το πρόβλημα παρέμενε.<P>Αποφασίζω τότε να βάλω το ICQ Rescue για να κρατήσω την λίστα των χρηστών μου σαν backup και να απεγκαταστήσω το ICQ.Το κάνω κανονικότατα...<BR>Ξαναβάζω το ICQ...το πρόβλημα όμως παρέμενε.<P>Αποφασίζω να σβήσω το εν λόγω αρχείο,να απεγκαταστήσω το ICQ και να το ξαναβάλω.Το κάνω,αλλά το πρόβλημα παρέμενε.Το αρχείο MFC42.DLL δημιουργούσε ακόμα πρόβλημα.<P>Προσπάθησα να θυμηθώ τι είχα εγκαταστήσει που πιθανόν να δημιουργούσε conflict,αλλά μου ήταν αδύνατο διότι όπως είπα είχα να μπω από το σπίτι μου πάρα πολύ καιρό,στο οποίο διάστημα τα installs και τα uninstalls που έχουν γίνει είναι άπειρα.<P>Αποφασίζω τότε να απεγκαταστήσω ότι έχει σχέση με το ICQ και να τα ξαναβάλω...οπότε βγάζω το ICQ και ότι άλλα add-ons είχα βάλει πάνω.Κάνω και ένα search στην registry και βλέπω ότι οι εγγραφές του ICQ που παραμένουν ύστερα από την απεγκατάσταση είναι πάρα πολλές...<P>Κάνω και ένα search πάλι στην registry για το αρχείο MFC42.DLL και το βρήκα πολλές φορές.Τότε το σβήνω από το δίσκο (c:\windows\system) και σβήνω και ότι εγγραφές υπήρχαν στην registry.<P>Μετά από αυτό,εγκατέστησα πάλι το ICQ...το τρέχω,αλλά και πάλι τίποτα...<BR>το αρχείο MFC42.DLL έχει πρόβλημα και πρέπει να κλείσει ...κάνε restart και ξαναδοκίμασε.<P>Το κέρατο μου μέσα λέω...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...ας ρωτήσω τους αδερφούς Insomniacs.<P>Βοηθήστε ρε παιδιά γιατί το χρειάζομαι τώρα!<P>Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

file mou tha diafwnhsw se auto...<BR>ta exw doulepsei kai ta dyo kai to icq den to apoxwrizomai...<P>telos pantwn...<BR>shmera tha "skisw" to mhxanhma mou kai tha balw Win2000! (kairos htan)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...