nickolas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Εδώ και κάμποσο καιρό ο υπολογιστής κατά καιρούς κολλάει ή κάνει restart, ενώ κάποιες φορές βγάζει μπλε οθόνη με μήνυμα: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Το PC αποτελείται από Athlon XP 2000+ (υπερχρονισμένο στα 1730Mhz), μητρική Chaintech 7NJL6, 256ΜΒ ram @333 512@333 και 512@400, και μια MSI 6600GT επίσης υπερχρονισμένη με τους driver της Nvidia (570mhz πυρήνας και 1040mhz μνήμες) 4 σκληροί δίσκοι (300GB SATA, 200GB SATA, 80GB EIDE, 80GB EIDE) και ένα Chaintech 340W τροφοδοτικό. Το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε στιγμή (είτε παίζω είτε απλά σερφάρω ή το έχω αφήσει να κατεβάζει) χωρίς να σχετίζεται εμφανώς με κάτι... Βοήθεια!
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 H λύση σου βρίσκεται κάπου εδώ Το πρόβλημα όπως λέει και στο site είναι ή η υπερθέμανση του επεξεργαστή ή οι μνήμες... Για το πρώτο έλεγξε τις θερμοκρασίες και αν είναι εντάξει βάλε κάποιο test για τις μνήμες! Ελπίζω να βοήθησα...
tolis86 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 βασικα παρε και κανα καλυτερο τροφοδοτικο...
devil_will_cry Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 to problhma soy einai oi mnhmes.kata 80 tis ekato.
magnaman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 prwta tre3e memtest an mporeis na baleis tis mnhmes se kapoio allo pc kai na tis testareis akoma kalutera sto lew apo empeiria afou xreiasthke na alla3w to motherboard gia na stamathsoun oi mple o8ones - eblepa kai gw to idio munhma - uparxei sobarh periptwsh na uparxei hardware error -(to teleutaio efoson exeis kanei arketa format xwris na usuxaseis apo tis mple o8ones)
nickolas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Ok παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! θα τα δοκιμάσω. Μπορεί κάποιος να μου πει πως χρησιμοποιείται το memtest? Έκανα search στο forum και παρά τα πολλά θέματα δεν έβγαλα άκρη... Το βάζω σε δισκέτα, μπουτάρω από αυτήν και μετα? ...και επειδή το Floppy τα έχει παίξει μπορώ να το βάλω σε CD και να το βάλω να μπουτάρει από το cd-rom? Τέλος αν το memtest μετά από λίγες ώρες δεν βγάλει βλάβη μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι εντάξει οι μνήμες ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.