Προς το περιεχόμενο

6600GT ή 6800TD?

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως αν καποιος εχει SLi συστημα, ειναι δυσκολο να βαλει αλλο ανεμιστηρακι, αφου υπαρχει πολυ λιγος χωρος αναμεσα στις 2 καρτες.Εγω εχω μετρησει μολις 2 εκατοστα χωρου αναμεσα στις 2 6600GT μου.Φυσικα ειναι αρκετος ο παραγωμενος θορυβος.

Δημοσ.

6800 μες στο νερό! Δες αν έχει κυκλοφορήσει και η XFX 6800GS 256 σε AGP. Εγώ την πήρα σε pci-e αλλά νομίζω παίζει και σε AGP. Μακράν καλύτερη από μία 6600GT 256 και γίνεται κιόλας 6800GT αν κάνεις firmware update (αλλά προσοχή με τα updates!).

Δημοσ.
Μακράν καλύτερη από μία 6600GT 256...

Μια διόρθωση, η 6600GT σε AGP έκδοση δεν έχει βγει με 256ΜΒ αλλά με 128 χεχε.

Παντως την δικιά μου την 6800 δεν νομίζω οτι μπορεί να την φτάσει κάποια 6600. Πάνε για την 6800... μηλάμε για 20 ευρώ διαφορά.

Εγώ έχω διαβάσει σε διάφορα forums (συμπεριλαμβανομένου και του insomnia) ότι η 6600GT έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις από την απλή 6800, αλλά για να πω την αλήθεια ο λόγος που ξεκίνησα το thread είναι κατά πόσο (και αν) γίνεται η εν λόγω 6800 να πουσαριστεί.

Δημοσ.

Γιατί νομίζω πως αν ξεκλειδώνεις Masked pipelines και δεν σου κάτσει καλό κομμάτι καις την κάρτα και χάνεις και την εγγύση.6600 GT είχα κι εγώ στο προηγούμενο PC σε ΑGP και ήταν μέρα με την νύχτα σε σχέση με την PCI-ex που έχω τώρα.Βέβαια η AGP ήταν Chaintech κι όχι msi που έχω τώρα...

Δημοσ.

Άσε Chaintech είχα κι'εγώ παλιότερα (είπα να δοκιμάσω άλλη φίρμα) και έκλαιγα τα λεφτά μου... από τότε μόνο Asus που δεν μ'έχει απογοητεύσει ποτέ.

Δημοσ.

loipon file mou opws sou eipa kai pio panw pare mia 6600gt giati auti i asus 6800 einai diskolo na ksekleidwnei kai an den ksekleidwnei einai xeiroteri apo tin 6600gt!!!Bebaia an ksekleidwnei...Alla einai risko giati paizei analoga me to kommati an ksekleidwnei!!Egw den tha to riskara!!

Koita ligo edw: http://www.tweakpc.de/hardware/tests/graka/leadtek6600gt_agp/s06.php?benchmark=hl2_1&lang=

Δημοσ.

Από την αρχή είχα μια τάση προς 6600GT αλλά ήθελα να ακούσω και μια δεύτερη γνώμη. Τελικα αυτή θα πάρω :)

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Δημοσ.
Γιατί νομίζω πως αν ξεκλειδώνεις Masked pipelines και δεν σου κάτσει καλό κομμάτι καις την κάρτα και χάνεις και την εγγύση.6600 GT είχα κι εγώ στο προηγούμενο PC σε ΑGP και ήταν μέρα με την νύχτα σε σχέση με την PCI-ex που έχω τώρα.Βέβαια η AGP ήταν Chaintech κι όχι msi που έχω τώρα...

Αν ξεκλειδώσεις τις μονάδες μέσω Rivatuner, είναι από δύσκολο εώς φύση αδύνατο να κάψεις οτιδήποτε, μιας και πρόκειται για software mod.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...