Προς το περιεχόμενο

Video Game Websites - Ενημερωτικά sites με reviews, previews και PC game news

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιο Game website διαβάζετε reviews και νέα παιχνιδιών?

Εγώ συνήθως στο Gamespot λόγω της μεγάλης database παιχνιδιών που έχει αλλά για την βαθμολογία εμπιστεύομαι περισσότερο τα user ratings παρά το review που έχει κάνει το gamespot. Και αυτό από την εποχή του "The Dig" της LucasArts ενός από τα καλύτερα adventure που έχει βγει ποτέ το οποίο το gamespot είχε βαθμολογίσει με 4.5/10 και o reviewer είχε φάει ΤΟ κράξιμο από τους readers!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σε ποιο Game website διαβάζετε reviews και νέα παιχνιδιών?

Εγώ συνήθως στο Gamespot λόγω της μεγάλης database παιχνιδιών που έχει αλλά για την βαθμολογία εμπιστεύομαι περισσότερο τα user ratings παρά το review που έχει κάνει το gamespot. Και αυτό από την εποχή του "The Dig" της LucasArts ενός από τα καλύτερα adventure που έχει βγει ποτέ το οποίο το gamespot είχε βαθμολογίσει με 4.5/10 και o reviewer είχε φάει ΤΟ κράξιμο από τους readers!

Καλό ειναι το gamespot αν και τώρα τελευταία μοστράρουν συνέχεια τις σκατόφατσες των συντακτών του site σε κάθε ευκαιρία... Ντάξει δεν τους φτάνει που κάνουν video review πρέπει να μπάινουν κάθε τόσο σε screenshots μέσα στο σιτε? Καραψώνια είναι την έχουν ακούσει....

Δημοσ.

Από πλευράς οργάνωσης της ύλης, μου αρέσει πολύ το http://www.eurogamer.net, είναι απλό και κομψό. Την καλύτερη database την έχει όντως το gamespot και προσωπικά μου αρέσουν τα αυστηρά του reviews. Για φόρουμ, προτιμώ το http://www.edge-online.co.uk.

Από ελληνικά sites, μάλλον είναι προφανές ποιο προτιμώ από την υπογραφή ;-)

Δημοσ.
ΑΤην καλύτερη database την έχει όντως το gamespot...

Επίσης εκτός από την μεγάλη database, το GS έχει μακράν και το καλύτερο, οπτικά, site. Το design του είναι μακράν το καλύτερο, όχι μόνο από τα διαφορα Game sites αλλά και από πολλά άλλα...

Δημοσ.

Πράγματι το gamerankings είναι πολύ καλό εργαλέιο!!! Βοηθάει πολύ γιατί βγάζει μέσο ορο βαθμολογιών για κάθε παιχνίδι από όλα τα site!

Πριν 5-6 χρονια έμπαινα στο gamezone επειδή ήταν αρκετά ελαφρύ κ δεν ζοριζότανε η σύνδεση (pstn)

Δημοσ.
Πριν 5-6 χρονια έμπαινα στο gamezone επειδή ήταν αρκετά ελαφρύ κ δεν ζοριζότανε η σύνδεση (pstn)

Μαλλον πρεπει να αλλαξεις γνωμη.Εγω εχω ακομη pstn και ακριβως επειδη ειναι πολυ βαρυ το αποφευγω.

Δημοσ.
Μαλλον πρεπει να αλλαξεις γνωμη.Εγω εχω ακομη pstn και ακριβως επειδη ειναι πολυ βαρυ το αποφευγω.

Tι να πω? Τότε ήταν καλύτερα...

Δημοσ.

Το gamerankings χρησιμοποιώ πιο πολύ....

Άλλα έχω ξενερώσει με τα site γιατί τελικά αν η εταιρία που κυκλοφορεί το παιχνίδι δεν τα σκάσει τα φράγκα οι κριτικοί τα θάβουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...