-nick- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δεν είναι όλοι έτσι όμως...όπως σε κάθε χώρο υπάρχουν εκείνοι που αρκούνται στη μίμηση, ελέω ανυπαρξίας ταλέντου κι έμπνευσης. συμφωνω.. ομως [εννοειται] το να εχει καποιος επιρροες απο π.χ τους BoC και καποια αλλα συγκροτηματα και να γραψει κατι στο ιδιο στυλ αλλα και με δικα του στοιχεια δεν τον καθιστα κλωνο.. Το καλό με αυτούς τους χώρους είναι πως εκ της φύσεώς τους δεν περιχαρακώθηκαν σε στυλ από τους ίδιους τους ακροατές, σε αντιδιαστολή με άλλους που δυστυχώς η στενομυαλιά είναι κοινός τόπος. Οποιαδήποτε πρόσμειξη με άλλο είδος θεωρείται ανίερη κι ανήθικη από τους θιασώτες της αυθεντικότητας και της καθαρότητας του ήχου. Προδοσία ολκής. Κι αυτό το πληρώνουν με το αναμάσημα και την επανάληψη. ακριβως
soko Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Τhanks Cristina για την μεταφορά Τώρα το είδα γιατί έλειπα αυτές τις μέρες.. Λίγο βαρύς ο τίτλος, δεν τα έχω βάψει και τόσο μαύρα αλλά δεν πειράζει.. (Τώρα που το ξαναείδα εγώ το είπα αλλά κάτι παλιό ωραίο πρέπει να άκουγα και απογοητεύτηκα για τώρα.. ) Φταιει κι η ηλικια πιστευω - οσο μεγαλωνεις τα βλεπεις αλλιως τα πραγματα. Καλά ρε παιδιά και εγώ 26 είμαι και δεν έχω σοβαρέψει και πολύ.. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μικρός όντως ακούς πιο πολύ σαβούρα που σου φαίνεται ωραία τότε και μετά που μεγαλώνεις παρόλο που βλέπεις ότι ίσως δεν άξιζαν τόσο κάποια τραγούδια μπορεί να συνεχίσεις να τα ακούς από νοσταλγία.
spkr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 egw thelw na pw oti exei pethanei h ELLHNIKH rock skhnh. Den xerw an ftaiei pou ekleise o Atlantis alla poly symptwsh giati apo tote exei na akoustei kalo ellhniko rock....pou phgan oi endelexeia,xylina,trypes,pyx lax, ktl ktl.....ntaxei mhn sygkrinoume to elliniko me to xeno rock alla to thema einai egw kapote pairnousa kala me auta ta kommatia.
blueviper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Ευτυχώς που πέθανε ο Atlantis...δυστυχώς επανήλθε κι ως δισκογραφική για να προβάλλει τον κάθε παρωχημένο, γραφικό ματσο-ροκά με δισκάκια απείρου κάλλους. Ο κάθε πικραμένος έχει μπει κάτω από την ταμπέλα τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.