Steven1985 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συνδέω 2 υπολογιστές με WindowsXP σε τοπικό δίκτυο με καλώδιο cross, όλες οι ρυθμίσεις είναι μια χαρά γιατί παλιότερα συνδεόμουν κανονικά, αλλά τώρα όταν πάω να μπω στους κοινόχρηστους φακέλους του ενός υπολογιστή μου ζητάει κωδικό, και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι, γιατί και 2 υπολογιστές είναι δικοί μου και κανείς δεν τους έχει πειράξει... Τι λέτε να κάνω; ΥΓ Έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς κωδικούς (π.χ. κωδικό προφίλ κτλ)
Sorath Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ας υποθέσουμε οτι ο ένας Η/Υ είναι ο Α και ο 2ος είναι ο Β. Αν στον Α μπαίνεις με username: User και password: 123456 τότε πρέπει να πας στον Β και να φτιάξεις ένα χρήστη με ίδιο username και ίδιο password. Μην ξεχάσεις να τον κάνεις και administrator. Την ίδια δουλειά θα κάνεις κι ανάποδα και ύστερα θα είσαι ΟΚ!
Steven1985 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 thanx a lot, δεν υπάρχει άλλος τρόπος??? Παλιά μου δούλευε κανονικά, αν και είχα το SP1 στο ένα PS
polaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ειναι κλασικές βλακείες των XP αυτές... Το έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα και με τα πολλά έκανα την λύση-πατέντα αυτήν. Το άλλο που μπορείς να κάνεις (αν φυσικά έχεις διατηρήσει τον χρήστη Administrator που ειναι ο default) είναι να βαζεις το username & password του Admin και κανεις ένα save password να τελειωνεις...
Steven1985 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Όπα, το τελευταίο δεν το έπιασα, για κάντο πιο λιανά... Δηλαδή πού να κάνω save password???? Γιατί πριν που είχα πάλι winXP δεν είχα τέτεια προβλήματα?
polaki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Οχι λέω εκει που σου ζητάει κωδικό, να γραψεις administrator & το password που έχει. Πχ εγω στο ίδιο πρόβλημα που είχα στο pc του αδερφού μου, υπάρχουν 2 χρήστες, ο ενας ειναι ο administrator & pass administrator και ο αλλος ειναι ο user ΧΑΡΗΣ. Επειδη τα windows ξαφνικά μια μερα αποφάσισαν να τα περιπλέξουν τα πράγματα, όταν μου ζήτησε κωδικό έγραψα administrator & administrator και πάτησα αυτο που λέει να κανει παντα connect με αυτο το password και τέρμα. Φυσικα θα μπορουσα να βάλω και username ΧΑΡΗΣ κλπ, απλά ο user αυτός δεν έχει φουλ δικαιώματα οπότε χρησιμοποίησα το user&pass του admin. Δεν υπάρχει εξήγηση, τουλάχιστον όχι απο μένα. Και μένα ξαφνικά έγινε. Τα XP τα έχουν απλοποιήσει όλα και καλά, αλλά τελικά ένα πρόβλημα να δημιουργηθεί έχεις τελειώσει... Τα 2000 είναι ΠΟΛΥ καλύτερα στο συγκεκριμένο τομέα (δικτυακά κλπ). Τα XP για να γίνουν παραπλήσια στο κομμάτι πρέπει να κάνεις 20 ρυθμίσεις ώστε να σου δώσει πιο advanced επιλογές, με αποτέλεσμα ο απλός χρήστης να μην ασχολείται και να ψάχνεται όταν κάτι πάει λάθος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.