tsipouro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 κορίνες Μόνο εγώ τα λέω "μύλους" αυτά τα μαραφέτια? :mrgreen:
migel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Tσάντα/θήκη καλής ποιότητας από μένα... Εξάλλου μιλάμε ότι θα λείψεις για έναν χρόνο το πολύ. Τί να πάθουν;;;;; Καλησπέρα . Και απο μένα η ίδια πρόταση . Καλή θητεία .
giankyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Καλά να πούμε και του κουφού το δίκιο,δεν μου έρχεται καλά να βλέπω το ένα δισκάκι να ακουμπάει το άλλο. ma den akoumpane otan einai se korines. an proseksete kala yparxei ena daxtylidi pio xontro konta sthn arxh ths eggrapsimhs perioxhs pou h douleia tou einai na mhn efaptetai h eggrapsimh epifaneia tou panw me thn label epifaneia tou katw!
dreaming123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Σας ευχαριστώ όλους για την άποψη σας... Τελικά τα μοίρασα τα <καλά> και τα άλλα σε κορίνες και σε κούτα. 1 χρόνος είναι θα περάσει!!!
red30 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 ma den akoumpane otan einai se korines. an proseksete kala yparxei ena daxtylidi pio xontro konta sthn arxh ths eggrapsimhs perioxhs pou h douleia tou einai na mhn efaptetai h eggrapsimh epifaneia tou panw me thn label epifaneia tou katw! Ακριβώς! Μπορει κάποιος να το διαπιστώσει ευκολα αν κοιτάξει μια γεμάτη "κορίνα" πλάγια προς το φώς, θα δει μια ελάχιστη μεν, αρκετη δε απόσταση μεταξύ των δίσκων. Οπως εγραψαν και πολλοι παραπάνω, περισσότερο παίζει ρόλο η υγρασία (δηλ. οχι σε υπόγειο), η ζέστη (δηλ. οχι σε δώμα/ταράτσα/βεράντα) και το ηλιακό φως ή γενικά το φως.
cyberstorm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 oi thikes avec einai ola ta lefta exo 3 ton 200cd xontres kai den pathenoun tipota ta diskakia einai ola ta lefta oute igrasiaoute ilios ...balta se kamia ntoulapa na min exei fos kai eisai eksasfalismenos des tis thikes pou sou leo http://www.e-pcshop.gr/catalog/product_info.php?products_id=201&osCsid=ea730e4fe0aaf1408a095eab20ef6930
platongr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Κλασική θήκη από εμένα... Έχω κάνει 4 μετακομίσεις, ότι ήταν σε κλασική θήκη δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια ούτε αυτά σε κορίνες έπαθαν κάτι. Μερικά που ήταν σε θήκες-τσαντάκι, κάτι το βάρος των άλλων αντικειμένων στην κούτα, κάτι οι μ@λ@κες που φορτώνουν το φορτηγό για την μετακόμιση, απέκτησαν αρκετές γρατσουνιές. Πάντως όλα παίζουν, μόνο κάτι cd από το 97 δεν παίζουν αλλά μάλλον δεν φταίει η θήκη Πάντως, το ότι θα πας φαντάρος δεν σημαίνει ότι θα κάνεις να δεις τα cd σου ένα χρόνο....
giankyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Κλασική θήκη από εμένα...Έχω κάνει 4 μετακομίσεις' date=' ότι ήταν σε κλασική θήκη δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια ούτε αυτά σε κορίνες έπαθαν κάτι. [b']Μερικά που ήταν σε θήκες-τσαντάκι, κάτι το βάρος των άλλων αντικειμένων στην κούτα, κάτι οι μ@λ@κες που φορτώνουν το φορτηγό για την μετακόμιση, απέκτησαν αρκετές γρατσουνιές.[/b] Πάντως όλα παίζουν, μόνο κάτι cd από το 97 δεν παίζουν αλλά μάλλον δεν φταίει η θήκη mallon milame gia kati tetoio (pou egw den 8a to elega 8hkh): briskeis kai 8hkh me 5 eura gia 500 cdia, alla to 8ema einai h poiothta kai gia merikous to poso euxrhsth einai. eixa dei 8hkh pou ta cdia akoumpousan se ena yliko pou emoiaze me sfouggari se syndyasmo me naylon. egw den bazw ta cdia mou ekei mesa, ta lypamai![/b']......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.