Προς το περιεχόμενο

Koρίνα η Θήκη(τσάντα)?

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που να βάλω τα καλά μου dvd σε κορίνες η τσάντες-θήκες?Που θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ωστε να μην πάθουνε τπτ?Φέυγω για φαντάρος και έτσι θα τα έχω για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα απο τα δύο...

Αν γίνετε πείτε μου την γνώμη σας...

Δημοσ.

Tσάντα/θήκη καλής ποιότητας από μένα...

Εξάλλου μιλάμε ότι θα λείψεις για έναν χρόνο το πολύ.

Τί να πάθουν;;;;;

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ το διάστημα είναι μικρό αλλά το βασικότερο από όλα είναι το μέρος αποθήκευσης χωρίς υγρασία και πολύ φως. Καλός πολίτης!!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Όντως δεν είμαι μεγάλο το χρονικό διάστημ αλλά ξέχασα να αναφέρω οτι θα γίνει και μια μετακόμιση και δεν ξέρω αν είμαι έξω στο να τα μεταφέρω ο ίδιος με προσοχή και να τα βάλω σε μια σειρά.

Έτσι να τα βάλω σε κορίνες και σε κούτες?(που έχω βάλει τα ποιο πολλά)

Τα <καλά> τα έχω βάλει σε θήκες τσάντες μάρκα με έκαψες.Έκανα καλά η όχι?Έχω και θήκες κλασικές dvd αλλά πιάνουνε πολύ χώρο αλλά άν είναι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο θα τα βάλω σε αυτές...

Δημοσ.

oi korines einai mia lysh gia na glitwseis poly xwro, alla pisteuw pws ypo syn8hkes skonhs ktl de 8a se prostatepsoun 100%.

egw oti exw apo tainies, programmata, paixnidia ktl ta exw se 8hkes CaseLogic kai eimai apolyta euxaristhmenos kai apo to yliko kataskeuhs, alla kai apo to poso euxthstes einai!

http://www.caselogic.com/128_capacity_cd_wallet/product_detail/index.cfm?modelid=44236

http://www.caselogic.com/208_capacity_cd_wallet/product_detail/index.cfm?modelid=44237

Δημοσ.
se corines ton 25 na mi piezonte ap to varos .. kai se meros xoris ygrasia & poli fos, oposdipote makria ap to iliako fos.

pio baros? ta 8gr apo ka8e diskaki? nomizw pws den exei bash auto pou les..

πάντως για τσάντα εγώ βρήκα στο multirama the mall

για 12 Ε -240 cd-dvd χωρητικότητα.

briskeis kai 8hkh me 5 eura gia 500 cdia, alla to 8ema einai h poiothta kai gia merikous to poso euxrhsth einai. eixa dei 8hkh pou ta cdia akoumpousan se ena yliko pou emoiaze me sfouggari se syndyasmo me naylon. egw den bazw ta cdia mou ekei mesa, ta lypamai!

mia allh 8hkh eixe ena aspro mat kalyma panw apo ka8e 8esh gia cd, pou gia na deis ti grafei to ka8e diskaki eprepe na to bgaleis! auto mas eleipe, na exw 200 cdia kai na bgazw ena-ena otan psaxnw kati :P

mia allh 8hkh pou htan sxetika kalyterh eswterika, ap' eksw htan san sakoula apo th laikh. den stekotane or8ia ki ama thn ebazes ksaplwth ginotan trigwnh..

Δημοσ.
Δηλαδή αν δεν χρησιμοποιούνται έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν προβλήματα ανάγνωσης?

Αυτό βγαίνει από το παρόν θέμα.

lol ontws ksefygame :P

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια χαζή παρατήρηση. Οι εταιρείες που που μας τα πουλάνε μέσα σε κορίνες δεν ξέρουν τι τους γίνεται ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...