Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ki omws, gia osous apo emas legan pws ta Intel-based 8a kataf8asoun to kalokairaki, exei sumvei kati to a3io8aumasto!! H' to kalokairi einai edw! H' ta Intel einai gegonos kai sto Hellada pia! Y.G^1: Oi times stous G5 epEsan. Y.G^2:Gia osous diavasan ta topic me 8ema "Epitelous Macintosh" peri agoras iMac parakalw na einai idiaiterws mh-kunikoi auton ton kairo. Euxaristw:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Οι τιμές των G5 που φαίνεται ότι έπεσαν? Γιατί στο applestore τους δείχνει πιο ακριβούς από τους Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 O 20" G5 kanei pleon 1480 me gr update enw ton Intel tolmoun kai ton poulane 1680!!!!!:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 [...]Y.G^2:Gia osous diavasan ta topic me 8ema "Epitelous Macintosh" peri agoras iMac parakalw na einai idiaiterws mh-kunikoi auton ton kairo. Euxaristw:mrgreen: Είμαι πανευτυχής με τον iMac G5 μου και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Καλές αγορές εύχομαι. Mac να'ναι κι ας είναι και με Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 τον iMacG5 20" τον είδα 2005ε, θα πέσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 O 20" G5 kanei pleon 1480 me gr update enw ton Intel tolmoun kai ton poulane 1680!!!!!:evil: H Apple χαμηλωσε τις τιμες των g5 imac σε ολα τα shop της κατα ?200, απο τη στιγμη που απεσυρε το 17αρη μοντελο και εβαλε το 20αρη σε end-of-life-period. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μίλησα με rainbow και μου είπαν ότι τα macIntel είναι έτοιμα για παραγγελία! Ο ένας πωλητής μου έλεγε θα δρομολογηθούν από τέλη Φεβρουαρίου και ο άλλος από τέλη Μαρτίου! Τιμή 1560ε+φπα για Imac20” είτε intel, είτε G5, αγγλική έκδοση. Το θέμα είναι πότε οι μεταπωλητές θα υιοθετήσουν τις νέες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μίλησα με rainbow και μου είπαν ότι τα macIntel είναι έτοιμα για παραγγελία! Ο ένας πωλητής μου έλεγε θα δρομολογηθούν από τέλη Φεβρουαρίου και ο άλλος από τέλη Μαρτίου! Τιμή 1560ε+φπα για Imac20” είτε intel, είτε G5, αγγλική έκδοση. Το θέμα είναι πότε οι μεταπωλητές θα υιοθετήσουν τις νέες τιμές. Για ρώτα Systemgraph... www.systemgraph.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 πήρα καμιά 20αρια τηλ στη Systemgraph αλλά το ένα μίλαγε και στο άλλο δεν απαντούσε κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μόλις παρήγγειλα τον iMacG5 20" και...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ!! Διάλεξα τον G5 λόγω της τωρινής συμβατότητας, γιατί αν περιμένω να με ξελασπώσει το Rossetta...Τέσπα, χαιρετώ τους "αδερφούς" Mac users, με την ελπίδα να ποστάρω σύντομα από το "μηλαράκι" μου! Σημείωση: ο πρώτος μου Η/Υ ήταν Mac Classic (τον έχω ακόμα), μετά ήταν ένας Pentium3 450Mhz (τα...blue screen χρόνια) και επιτέλους, μετά από πολλή καθυστέρηση, γίνομαι άνθρωπος πάλι! Πάλι καλά που δεν έκανα αναβάθμιση σε pc νωρίτερα (θα "αγόραζα" άλλα 3 χρόνια "μπλε οθόνες") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 join the club!!!! mac post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 pws mporw na vgalw ton sklhro apo to desktop?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Εννοείς από τον iMac; Θέλει ολόκληρη εγχείρηση. Ελπίζω να πιάνουν τα χέρια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 oxi re su!!!!!!!!! ennow apla to eikonidio apo thn epifaneia ergasias:-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 pas finder-preferences-general ,show these items on desktop,kai bgazeis to sklhro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.