rivol Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Επίσης δεν ξέρω εάν από την συριακή μπορείς να δεις εικόνα στον υπολογιστή σου αυτό που ξέρω γιατί το έκανα είναι ότι εάν κατεβάσεις το firmware update με την συριακή μπορείς να το περάσεις στον αποκωδικοποιητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ερώτηση...Έχουμε την σειριακή που φεύγει απο το απο το κουτί και πάει στον η/υ και λογικά θα πρέπει να δούμε εικόνα' date='με ποιο πρόγραμμα θα δούμε?? Και πως θα μπορέσουμε να γράψουμε την εκπομπή που βλέπουμε στον η/υ μας? Εννοείται πως ρωτάω τόσα πολλά γαιτί έχω μια winfast xp 2000 και θέλω να παίξω λίγο μαζί της....[/quote'] H ταχύτητα της σειριακής θύρας είναι τόσο μικρή που είναι φύση αδύνατο να γίνει μεταφορά εικόνας από αυτή... Μάλλον μόνο για firmware updates την έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenZone Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 paidia egw exw mia hd ready lcd philips 37' kai menw marousi... ta nea kanalia dn mporw omws na ta piasw .. epanw tis i tv exei mono tin stadar aerial, xreiazomai kai alli keraia ? kanw egw kati la8os ? ta kanalia ta psaxnw na ta vrw opws psaxnw kai ka8e allo analogiko kanali... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Χρειαζεσαι δεκτη ψηφιακο. Η TV μαλλον εχει μονο αναλογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenZone Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 kala kai to hd ready ti rolo varaei ??? mesa sto menu exei kai ri8miseis gia decoder ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 HD απο όσο ξέρω είναι πρότυπο εικόνας. Δηλάδη η οθόνη είναι συμβατή με τις υωηλές αναλύσεις του προτύπου HD. Τώρα για να δείς ψηφιακά κανάλια χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rivol Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Επειδή είδα πολλούς να ρωτούν για το πότε θα γίνει η έναρξη της μετάδοσης της ψηφιακής από την Πάρνηθα και την Αίγινα, η απάντηση που πείρα από την ΕΡΤ ήταν η εξής (Η έναρξη εκπομπής από τους πομπούς Πάρνηθας & Αίγινας αναμένεται εντός της πρώτης εβδομάδας 5/2006 (από Τετάρτη και μετά). Με εκτίμηση Δρ. Δημήτρης Κ. Γαζιδέλλης Δ/ντής Έρευνας & Τεχνολογίας ΕΡΤ ΑΕ). Αυτά για να μην χάνουμε τον καιρό μας ψάχνοντας με του αποκωδικοποιητές άσκοπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepaki Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ουφ κι εγώ πήρα χτες τον technisat κι έφαγα 3 ώρες σκαλίζοντας και ψάχνοντας... αλλά πως να πιάσω αφού λαμβάνω από Αίγινα και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Εις αναμονή λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rivol Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Εγώ ο Μ-----ς τον έχω πάρει εδώ και δυο μήνες του έκανα και update στο firmware τον πλήρωσα και 99 euro και κοντεύει να βλέπει όλη η Ελλάδα και η μισή Αθήνα ακόμα τίποτα, τους είχα ξαναστείλει ερώτηση στις 19 Απριλίου και κοίτα τι μου απάντησαν (Σχετικά με το ερώτημά σας, σας πληροφορώ ότι η εγκατάσταση των πομπών σε Πάρνηθα και Αίγινα έχει ολοκληρωθεί αλλά αναμένεται η τελική ρύθμιση του μονοσυχνικού δικτύου εντός των επομένων ημερών ώστε να αρχίσει η εκπομπή. Με εκτίμηση Δρ Δημήτρης Κ. Γαζιδέλλης Δ/ντής Έρευνας & Τεχνολογίας/ΓΔΤΥ). Έφυγα για Πάσχα, γύρισα και περίμενα ότι θα είχε ξεκινήσει αλλά μάταια, έτσι μετά από άλλες δέκα ημέρες τους ξαναέστειλα και πείρα την απάντηση που είδες, ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά θα είναι ποιο συνεπείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepaki Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 rivol αν κρίνω από την περιοχή που βλέπω στο nick σου που λέει Βούλα, να υποθέσω πως πιάνεις κι εσύ από Αίγινα? Αν έχεις κανά νεότερο μες στη βδομάδα και δεις φως στο τούνελ, κάνε ένα ποστ. Εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο τις καθημερινές οπότε το άλλο weekend θα ξαναδοκιμάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rivol Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Όχι φίλε μου, η κεραία μου βλέπει Πάρνηθα. Πάντως άμα δω (φως) θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν το γράφω στο κατάλληλο μέρος γιαυτό αν χρειαστεί ας μεταφερθεί από τους admins του forum.Λοιπόν έχω έναν αποδικοιητή για να βλέπω δορυφορική τηλεόραση και ο οποίος έχει και υποδοχή για την κλασική κεραία της τηλεόρασης.Ρωτάω λοιπόν εαν συνδέσω πάνω την κεραία της τηλεόρασης θα μπορώ να συντονιστώ στην ψηφιακή τηλεόραση της ΕΡΤ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Κάποιος ρε παιδιά!!!Μια βοήθεια!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Ο αποκωδικοποιητής έχει καμία ένδειξη πάνω για DVB-T? Αυτό χρειάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω θα το τσεκάρω απλά το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δέχεται συμβατική κεραία.Ευχαριστώ παντως θα το κοιτάξω.Αν βρω καμιά δυσκολία θα ξαναγράψω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.