Vagos_46 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 To αστείο είναι οτι στη Θεσσαλία πιάνουμε sport+ πεντακάθαρα χωρίς αποκωδικοποιητή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Κάποιος "μάστορας" έχει κανονίσει. Μπράβο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέσα Μαΐου και ακόμα να έχουμε ψηφιακή στην Πάτρα. Δεν δοκιμάζει και κανας άλλος να ψάξει μήπως εκπέμπει και μόνο εγώ δεν έχω καλό σήμα; Μου φαίνεται ότι πρώτα θα δούμε Video On Demand στην πάτρα και μετά θα έρθει η ψηφιακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trilali Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Τους είχα στειλει ενα mail καποτε και τους ρωτησα πότε θα ρθεί στην Πάτρα. Ιδου η απάντηση: Αγαπητέ Κύριε, Η ΕΡΤ ήδη παρέχει πιλοτικό πρόγραμμα επίγειας ψηφιακής εκπομπής ραδιοτηλεοπτικού σήματος στην Αττική, στην Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία, και σε περιοχές της Θεσσαλίας (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, κ.λ.π.), σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Στον σχεδιασμό της ΕΡΤ εντάσσεται και η μελλοντική επέκταση της κάλυψης της επίγειας ψηφιακής εκπομπής ραδιοτηλεοπτικού σήματος στην υπόλοιπη χώρα. Η ΕΡΤ βρίσκεται στη διαδικασία διαγωνισμού για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού. Μετά την απόκτηση του εν λόγω εξοπλισμού αναμένεται η έναρξη των εγκαταστάσεων – εκπομπής. Στον εν λόγω σχεδιασμό έχει φυσικά ενταχθεί και η Πάτρα. Με εκτίμηση, Κ.Ε.Ε.Π. Οτι κατάλαβες κατάλαβες.. Παντως απ'ότι βλέπω όποτε είμαι Αθήνα δεν χάνεις και τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Πως είναι δυνατόν να έχουν κάλυψη τόσες μικρότερες πόλεις, και στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η οποίς βρίσκεται μόλις 200 χλμ από την Αθήνα να μην υπάρχει. τσ, τσ, τσ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 λογικά με οποιονδήποτε ψηφιακό αποκωδικοποιητή θα μπορείς να βλέπεις τα κανάλια της έρτ σωστα; (για αθήνα δλδ γιατί απ'ότι βλέπω αλλού υπάρχουν προβληματα) http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD&shop=IQ_B2C2_GR λογικά θα παίζει έτσι; το συγκεκριμένο το έχουν 20 ευρώ, δε σκόπευα να πάρω αλλα γιατί όχι, χαμένος δε θα πάει κι ίσως κάποια κανάλια βγάλουν κι αυτά ψηφιακά ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cordobros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 γιατι δεν βαζεισ μια καρτα τηλεορασησ,οπωσ εχω κανει εγω,που πιανει τελεια τα 4 ψηφιακα και ολα τα αναλογικα; εγω εχω την life view που εχει 50 ευρω και τα εχω ολα [εκτοσ απο filmnet]. εαν θελεισ κατι καλυτερο βαλε μια καρτα για δορυφορικη 125 ευρω+ πιατο μεγαλο+ενισχυτησ 100 ευρω , με 225-250 ευρω θα πιανεισ δορυφορικα καναλια απο ολο τον κοσμο και με αριστη εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 paidia ego exo auton ή auton edo pou ipostirizei DVB ara logika tha mporo na do ert psifiaki e? mipos kserete pos tha to valo?dn exo idea....(logika sta xania tha iparxei sima,e?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 η ποιοτητα εικονας ειναι αθλια παντως ποτε θα βελτιωθουν τα πραγματα τι περιμενουμε? γιατι δε γινονται ολα ψηφιακα να τελειωνουμε ? και γιατι δε γινονται 16:9 ? αλλα θα μου πεις ακομα ετ1 και ετ2 παιζουν μονοφωνικα .... τι να πει κανεις ξεφτυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaktt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 στις κυκλαδες ποτε θα ερθει το ψηφιακο της ερτ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 paidia ego exo auton ή auton edo pou ipostirizei DVB ara logika tha mporo na do ert psifiaki e? mipos kserete pos tha to valo?dn exo idea....(logika sta xania tha iparxei sima,e?) ο 2ος που αναφέρεις δεν κάνει, γραφει μόνο DVB-S πού ειναι για τη δορυφορική, ο 1ος ειναι combo δηλ. και για δορυφορική και για επιγεια ψηφιακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTAS207 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σήμερα στην Καστοριά καθώς έπαιζα με την τηλεόραση, την γυρνάω στην ψηφιακή και βλέπω ξαφνικά σήμα στο φούλ. Κάνω αναζήτηση και μου βρήκε 7 υπηρεσίες αλλά δεν παίζει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι ένδειξη ότι στήνουν εξοπλισμό για ψηφιακή στην Καστοριά? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ακουσα ότι βάλανε EPG αλλά πατάω EPG στην TV (έχει ενσωματωμένο δέκτη) και μου λέει "Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη". Τελικά βάλανε ή όχι ? (είμαι αθήνα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εμένα το εμφανίζει κανονικά ο ψηφιακός δέκτης (Skymaster DTC5000) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2007MM2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εμένα το εμφανίζει κανονικά ο ψηφιακός δέκτης (Skymaster DTC5000) Ok. Τότε κάτι παίζει με την Sony. Πρέπει μάλλον να τους πάρω τηλέφωνο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.