Προς το περιεχόμενο

ΕΡΤ digital

bchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τον αποκωδικοποιητή της ΕΡΤ μπορώ να βλέπω και τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια{...}
Όχι ακόμα (ας ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει τουλάχιστον η ΕΡΤ να εκπέμπει κάποια στιγμή και τα κλασικά κανάλια της ψηφιακά).
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μέσα στο χρόνο δεν νομίζω να γίνει αυτό. Ίσως να αρχίσουν να αναμεταδίδονται παράλληλα (ψηφιακά και αναλογικά) όταν η επίγεια ψηφιακή αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια αλλά και κοινό. Και αυτό δεν νομίζω να αργήσει πάνω από 1-2 χρόνια.

Για το γνωστό θέμα superbikes κλπ η απάντηση που πήρα είναι ότι θα πρέπει να πληρώσουμε για τα δικαιώματα ποσά που δεν μπορούν να διατεθούν αυτή τη στιγμή, οπότε...

(δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται πάντως, ορισμένοι παραγωγοί που γνωρίζω είναι φανατικοί κάθε είδους μηχανοκίνητου αθλητισμού, σίγουρα πιο πολύ από εμένα που ασχολούμαι μόνο με F1).

Για την ερχόμενη εβδομάδα πάντως το sport+ θα έχει αρκετό μπάσκετ, πανευρωπαϊκό εφήβων ή κάτι τέτοιο, 4 παιχνίδια τη μέρα κατά μέσο όρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

na rotiso me auto edo to ergaleio...http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3129&zenid=uhreiocdpqn4iqp400nv890mt7

tha mporo na vlepo ta psifiaka kanalia tis ert??thanxxxxxxxx

a episis tha ithela na rotiso an iparxei kalipsi stin poli tis patras...euxaristo...

καλησπερα.

ο DIGIMAX 3000 λέει τπτ?

τον βρηκα στα 129 εδώ http://www.inter-shop.gr/commerce/catalog/product_info.php?cPath=91_191_236&products_id=21416

και 120 σε αλλα καταστηματα..

άλλη προτάση?

απο ξεκλείδωμα τι λεει?

Πάτρα δεν νομίζω να εκπέμπει ακόμα. Οτιδήποτε εκτός Αττικής, Θεσσαλονίκης (ούτε καν Χαλκιδική) και Θεσσαλίας θα πάει για τέλος του χρόνου.

Το Σαββατο σε ενα πολυκαταστημα, ειδα μια 42" με built-in DVB (η οποια κοστιζε οσο ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο) να παιζει Σπορ+, εναν αγωνα του σκωτσεζικου πρωταθληματος.

Η εικονα ηταν χειροτερη και απο το πιο κακοφτιαγμενο video-cd που μπορειτε να φανταστειτε...

Ρε παιδιά κάτι δεκτες που έχουν προσφορα 50 - 60 euros... αξίζουν η..... για τα μπάζα? ο 60 έχει μεγάλες διαφορες με έναν που κάνει 170+?

Αυτος του Πλαισιου ειναι καλος...

Παντως οπως εχει τωρα η κατασταση θα συμβουλευα να μην παρετε τιποτα.

Απο το κακο στο χειρότερο παει η κατασταση,εικονα εγκαταλειψης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...