Προς το περιεχόμενο

Καταστήματα Πληροφορικής (& όχι μόνο)... Τα λεφτά μας πίσω!

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω πως θα ήταν καλό να κάνουμε μια λίστα με καταστήματα πληροφορικής (και όχι μόνο) που επιστρέφουν τα χρήματα για τις αγορές μας σε περίπτωση που αλλάξαμε γνώμη...

Προσωπικά έχω εμπειρία απο το carrefour που πήγα πίσω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο - ποντίκι γιατί δεν μου άρεσε σαν αίσθηση. Το δέχτηκαν χωρίς ερωτήσεις και μου έδωσαν τα χρήματα πίσω. Μάλιστα στο τμήμα της εξυπηρέτησης έχει και ταμπέλα αναρτημένη που λέει πως μπορείς να επιστρέψεις ότι θέλεις σε διάστημα 8 ημερών.

Επίσης απο το Alex Pak είχα πάρει ένα υποβρύχιο σκούτερ (άσχετο!) το οποίο επέστρεψα και πήρα τα χρήματα. Εκεί με ρώτησαν γιατί και είπα πως άλλαξα γνώμη αλλά πριν ψωνίσω είχα ρωτήσει αν έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων και είχαν απαντήσει θετικά.

Πείτε τις εμπειρίες σας για να κάνουμε μια λίστα θετικών καταστημάτων.

Δημοσ.

Kanena apo ta ellinika katastimata den epistrefoune piso franga.Afto leei i empiria mou.Se anangazoune na paris kati me afta ta lefta.

Etixa omos se periptoseis pou psonisa apo LIDL kai meta apo 10 meres pou girisa to proion piso mou dosane ta lefta amesos alla mou ipane oti an ixane diathesima stin apothiki tha mou to alazane me kainourio.

Apo to exoteriko pampoles fores pira lefta piso alla mesa se ena logiko xroniko diastima(5-10 hmeron)

Δημοσ.

kanonika an to proin paei piso xoris na anoixti kai stin arxiki tou siskevasia prepei na sou dosoun ta lefta piso. (pragma to opoio den ginete sxedon pouthena)

apo asxeta magazia to ZARA (me ta rouxa) dini lefta piso to grafei kai pano stis apodiksis tou.

Δημοσ.

Κανονικά εάν το προϊόν δεν ανοιχτή πρέπει να σου γυρίζουν πίσω τα χρήματα ,εδώ μπορείς να αλλάξεις το προϊόν σε ρούχα μέσα σε 2 εμβομάδες αλλα εάν το έχεις πάρεις σε περίοδο εκπτώσεων δεν εφαρμόζεται με

τον ορο όμως πρέπει να έχουν τι ίδια κατάσταση με όταν τα αγόρασες,Και εάν είναι ελαττωματικό το προϊόν αλλάζετε με άλλο η παίρνεις τα χρήματα σου πίσω ,αλλα εάν πάρο εγώ ένα dvd burner και το σκίσω για 5 μέρες και μετά το γυρίσω πίσω η αυτό πρέπει να αποσυρθεί από το κατάστημα η να πουληθεί σαν μεταχειρισμένο,η αν πουληθεί σαν καινούργιο κάποιος που θα το πάρει και το καταλάβει θα αρχίσει πάλι το drama στα forum ,με τίτλους τους κλεφτες μου δώσανε μεταχειρισμένο ενώ πλήρωσα καινούργιο έχομε παρα πολλά περιστατικά.

Δημοσ.

Έγώ αγόρασα λιγμένα (δεν το ήξερα) μελάνια για τον εκτυπωτή μου (από το Διαστρον) και ''βουλωσαν'' οι κεφαλές τα πήραν πίσω (όχι αμέσως γιατί ήταν ανοιγμένα) και πήρα τα χρηματά μου πίσω, αλλά την βλάβη στον εκτυπωτή δεν την δέχτηκαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...