nobleman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν μπωρο να καταλαβο τη τον θαιλεται τον ορθογραφω...Εγο μια χαρα γραφο και χορις αυτων... Φέναιττε!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 mipos kata tixi exei kaneis ton orthografo tis neurosoft na mou ton steilei??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Κάποια αρχεία που έχουν όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες μου τα βγάζει κινέζινα (το όνομα του αρχείου, όχι το περιεχόμενο). Έχω την εντύπωση πως το κάνει αυτό όταν τα αρχεία αυτά δημιουργούνται σε Windows XP greek, γιατί από αγγλικά XP διαβάζει τα ονόματα των αρχείων κανονικά. Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει σ'αυτή την περίπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATG Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ερώτηση: Το GR update πως το απεγκαταστουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtsaop Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Paides enw exw valei ta ellhnika apo to system preferences, otan xrhsimopoiw to office h ellhnikh shmaia den einai clickable wste na mporesw na grapsw ellhnika. Enw otan xrhsimopoiw Text edit h shmaioula einai clickable. Ti mporei na symvainei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nlouk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Γεια χαρά σε όλους. Ξέρει κανείς πώς μπορούν παλιά αρχεία κειμένου με ελληνικούς χαρακτήρες από Mac να μετατραπούν σε format που να είναι αναγνωρίσιμο σε PC. Δεν έχω καμία πείρα σε Mac δυστυχώς και θέλω να βοηθήσω ένα φίλο που έχει το σχετικό πρόβλημα. Κατάφερα να βρω κάποιους converters στο δίκτυο και να μετατρέψω τα files αλλά τα ελληνικά δεν διαβάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Exm...basika kai gw ena filo prospa8w na boh8hsw pou molis agorase Mac kai den exume idea kai oi duo. To prob mas einai pws enw p.x. sto textfile (h opws alliws legetai) grafoume kanonika ellhnika sto QuarkXpress 6.5 pou egkatasthsame den mporoume na grapsoume me tpt ellhnika kai as blepei mia xara tis ellhnikes gramatoseires (aytes me ta onomata nhsiwn)* An mporei kaneis na boh8hsei 8a eimoyn eygnwmwn giati exw hdh hmikranies :S EDIT:* otan lew oti tis blepei ennow pws an balw px thn grammatoseira Myconos 8a allaksei ontws to styl ths agglikhs grammatoseiras se Myconos font alla pali me agglikous xarakthres kai as exw epileksei apo to menu panw deksia greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μάγκες, έχω πρόβλημα με τα ελληνικά στο Macromedia Fireworks 8. Συγκεκριμένα γράφει ελληνικά μόνο με κάτι περίεργα fonts, φυσικά όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ περίεργα και άσχημα για να τα χρησιμοποιήσεις, και δεν εμφανίζουν καν τα τονισμένα γράμματα. Με όλα τα άλλα φοντς (τα "κανονικά") αντί για ελληνικά μου βγαίνουν ερωτηματικά!!! Έχω ψάξει για ρυθμίσεις του προγράμματος σχετικά με encoding αλλά δεν βρήκα τπτ, οπότε μάλλον δεν θα έχει. Καμιά ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belle Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 paidia, signomi an ti exete anaferei paliotera, alla den mporesa na bro kati.. koitaksa stin selida pou anaferete http://www.neurolingo.gr alla den mporesa na bgalo akri.... exei ana download gia na katebaseis to beta Speller of Polytonic Modern Greek for MS Office alla thelei na exeis idi agorasi to cdaki tous...(isos kano kai lathos)... auto pou prospatho einai na bro ena lexiko gia spelling se microsoft word 2004 for Mac(v11.3).. ama mporei kapoios na boithisi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Exm...basika kai gw ena filo prospa8w na boh8hsw pou molis agorase Mac kai den exume idea kai oi duo. To prob mas einai pws enw p.x. sto textfile (h opws alliws legetai) grafoume kanonika ellhnika sto QuarkXpress 6.5 pou egkatasthsame den mporoume na grapsoume me tpt ellhnika kai as blepei mia xara tis ellhnikes gramatoseires (aytes me ta onomata nhsiwn)* An mporei kaneis na boh8hsei 8a eimoyn eygnwmwn giati exw hdh hmikranies :S EDIT:* otan lew oti tis blepei ennow pws an balw px thn grammatoseira Myconos 8a allaksei ontws to styl ths agglikhs grammatoseiras se Myconos font alla pali me agglikous xarakthres kai as exw epileksei apo to menu panw deksia greek Μάγκες, έχω πρόβλημα με τα ελληνικά στο Macromedia Fireworks 8. Συγκεκριμένα γράφει ελληνικά μόνο με κάτι περίεργα fonts, φυσικά όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ περίεργα και άσχημα για να τα χρησιμοποιήσεις, και δεν εμφανίζουν καν τα τονισμένα γράμματα. Με όλα τα άλλα φοντς (τα "κανονικά") αντί για ελληνικά μου βγαίνουν ερωτηματικά!!! Έχω ψάξει για ρυθμίσεις του προγράμματος σχετικά με encoding αλλά δεν βρήκα τπτ, οπότε μάλλον δεν θα έχει. Καμιά ιδέα?? Ίσως τα 2 προβλήματα να σχετίζονται. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας βοηθήσει ρε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLili Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Otan lamvano email sto yahoo - den emfanizetai me ellinikous xaraktires kai prepei na patiso Text Encoding - Greek (Windows) gia na diavaso to gramma. Kserete pos rithmizete auto, gia na min to kano kathe fora? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Otan lamvano email sto yahoo - den emfanizetai me ellinikous xaraktires kai prepei na patiso Text Encoding - Greek (Windows) gia na diavaso to gramma. Kserete pos rithmizete auto, gia na min to kano kathe fora? Με ποιό πρόγραμμα διαβάζεις το mail από το yahoo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Αν αναφέρεσαι στο πρόγραμμα Mail που έρχεται μαζί με το MacOS X, τότε δοκίμασε να ανοίξεις την εφαρμογή Terminal και εκεί να δώσεις: >defaults write com.apple.mail NSPreferredMailCharset "ISO-8859-7" (το "κόλπο" το είχα διαβάσει παλιότερα σε κάποιο ελληνικό site, μάλλον το http://www.macephemera.gr αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιό ή ποιός ήταν ο συγγραφέας του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLili Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Με ποιό πρόγραμμα διαβάζεις το mail από το yahoo; Ta mail apo to yahoo ta diavazo me Safari1.3.2(v312.6) Αν αναφέρεσαι στο πρόγραμμα Mail που έρχεται μαζί με το MacOS X, τότε δοκίμασε να ανοίξεις την εφαρμογή Terminal και εκεί να δώσεις: >defaults write com.apple.mail NSPreferredMailCharset "ISO-8859-7" (το "κόλπο" το είχα διαβάσει παλιότερα σε κάποιο ελληνικό site, μάλλον το http://www.macephemera.gr αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιό ή ποιός ήταν ο συγγραφέας του) xrisimopoio kai to Mail που έρχεται μαζί με το MacOS X, alla mexri stigmis den etyxe kanis na moy grapsei sta ellinika s'auto to mail (einai Gmail) kai den ksero ean tha to emfanisei sosta.:oops: έστειλα mail στο εαυτό μου γραμμένο με ελληνικά και δυστυχώς τα γράμματα εμφανίστηκαν σαν ερωτηματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Έχει αναφερθεί ήδη πάρα πολλές φορές. Κατέβασε το Language Proofing Tools for MS Office X (Beta version) από εδώ. νομιζω οτι το λινκ δεν δουλευει πια, μηπως ειναι πουθενα αλλου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.