LordArthas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Για MS Office υπάρχει λεξικό από την Neurosoft >>> http://www.neurosoft.gr Κάνει για OfficeX και Office 2004. Aν χρησιμοποιηθεί σε Office 2004 υπάρχει ένα κόλπο για να δουλέψει σωστά: O Installer του λεξικού έχει φτιαχτεί για το Office X και όχι για το Office 2004. Αλλάζεις λοιπόν την τοποθεσία εγκατάστασης χειροκίνητα καθώς ο φάκελος Proofing Tools βρίσκεται πλέον μέσα στον φάκελο Applications:Microsoft Office 2004:Shared Applications * Προσπαθησα να το κανω, αλλα δεν αναγνωριζει το .hqx σαν installer :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο download, που είναι το λεξικό για το Microsoft X - είναι σε μορφή .sit (η οποία είναι του Stuffit Expander). Μετά ακολούθα τις οδηγίες που έδωσα πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mudrider Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 telika ekeino to arxeiaki pou exo anebasei ligo pio piso mporei na to diabasei kaneis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο download' date=' που είναι το λεξικό για το Microsoft X - είναι σε μορφή [b'].sit[/b] (η οποία είναι του Stuffit Expander). Μετά ακολούθα τις οδηγίες που έδωσα πιο πάνω. Παω να το ψαξω... telika ekeino to arxeiaki pou exo anebasei ligo pio piso mporei na to diabasei kaneis? Εγω δεν το διαβαζω. Δεν ξερω ομως, γιατι ειμαι newbie και ισως δεν εχω κανει κατι στο mac μου, που να επιτρεπει το διαβασμα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mudrider Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ε και εγω καπως ετσι ειμαι γιαυτο και ρωταω... καμια βοηθεια αλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ε και εγω καπως ετσι ειμαι γιαυτο και ρωταω... καμια βοηθεια αλλος? Το GR-Update της Rainbow σου λύνει τα χέρια, όσον αφορά τα Ελληνικά (επί πληρωμή βέβαια). Οι προγραμματιστές που το γράψανε έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, οπότε αν το είχες δεν θα αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα στα Ελληνικά. Εσύ, απο ότι καταλαβαίνω, προσπαθείς να παίξεις με X-Greek ή/και GR-X, τα οποία είναι freeware και σαφώς δεν σου καλύπτουν όλες σου τις (Ελληνικές) ανάγκες. Σε αυτή τη περίπτωση θα σου έλεγα να μείνεις προσκολημένος στα Unicode μιας που είναι τα μόνα Εληνικά που σίγουρα θα μπορέσεις να γράψεις και να διαβάσεις επι του ασφαλούς. Το κειμενάκι που έχεις postάρει είναι κατεστραμένο και δε νομίζω οτι θα μπορέσεις να το επαναφέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Το κειμενάκι που έχεις postάρει είναι κατεστραμένο και δε νομίζω οτι θα μπορέσεις να το επαναφέρεις... Εγώ μια χαρά το βλέπω, και χωρίς GR-Update... O Γιάννης και η Ελένη Έτσι ξεκινάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Εγώ μια χαρά το βλέπω, και χωρίς GR-Update... Προφανώς μου έχει διαφύγει κάτι. Είδες αναγνώσιμο κείμενο στο txt? Έκανες κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Preferences -> Open & Save Open Files && Save Files && Encoding -> Greek(ISO 8859-7) Στο TextEdit πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Το GR-Update της Rainbow σου λύνει τα χέρια, όσον αφορά τα Ελληνικά (επί πληρωμή βέβαια). [...] Εννοείς τα ελληνικά στα μενού προφανώς. Διότι ελληνικά κείμενα διαβάζω και γράφω άνετα στο MacOS X 10.4.6 κι ας μην έχω περασμένο το GrUpdate (το οποίο δεν σκοπεύω και να αγγίξω ποτέ στη ζωή μου, φτουφτουφτου, μακρυά από 'δω, 666). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Σωστός!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Το ευρώ πώς το γράφουμε; επίσης τόνο με διαλυτικά; πχ Μαίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 € = Αlt + E (δεν ξέρω αν φαίνεται..) Μαΐου = Alt + ; + ι (αυτό δεν ήξερα ούτε και στα Win να το κάνω... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctassos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες με το Mac OS X είναι ότι σχεδόν όλα τα ελληνικά sites δεν φαίνονται 'κανονικά' με οποιοδήποτε browser. Το πρόβλημα οφείλεται στο ότι χρειάζονται μερικές γραμματοσειρές με ελληνικά (unicode) και ο τρόπος να τις αποκτήσουν είναι απλός. Παίρνεις όλα τα .ttf από ένα windows pc από το φάκελο C:\WINDOWS\Fonts και τα αντιγράφεις στο /username/Library/Fonts του Mac. Μετά όλα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εννοείς τα ελληνικά στα μενού προφανώς.Διότι ελληνικά κείμενα διαβάζω και γράφω άνετα στο MacOS X 10.4.6 κι ας μην έχω περασμένο το GrUpdate (το οποίο δεν σκοπεύω και να αγγίξω ποτέ στη ζωή μου' date=' φτουφτουφτου, μακρυά από 'δω, 666).[/quote'] Τώρα που επανέρχομαι από clean-istall να μην το βάλω δηλαδή το GR-update;;; σε τι βοηθάει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.