Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά και MacOS X

virtual

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις. Τι εννοείς "να περάσω σε μια σελίδα ένα κείμενο στα ελληνικά"; :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει αναφερθεί ήδη πάρα πολλές φορές.

Κατέβασε το Language Proofing Tools for MS Office X (Beta version) από εδώ. Κάνει και για το Office 2004 μόνο που κάνει εγκατάσταση σε λάθος φάκελο: φτιάχνει ένα φάκελο Office X και ρίχνει εκεί τα αρχεία). Τα κάνεις copy-paste στον αντίστοιχο φάκελο του Office 2004 και είσαι έτοιμος!

• Super Moderators

• Για MS Office υπάρχει λεξικό από την Neurosoft >>> http://www.neurosoft.gr
    Κάνει για OfficeX και Office 2004. Aν χρησιμοποιηθεί σε Office 2004 υπάρχει ένα κόλπο για να δουλέψει σωστά:
    O Installer του λεξικού έχει φτιαχτεί για το Office X και όχι για το Office 2004. Αλλάζεις λοιπόν την τοποθεσία εγκατάστασης χειροκίνητα καθώς ο φάκελος Proofing Tools βρίσκεται πλέον μέσα στον φάκελο Applications:Microsoft Office 2004:Shared Applications *

• Για τις υπόλοιπες εφαρμογές του MacOS X υπάρχει το cocoAspell με υποστήριξη ΚΑΙ ελληνικού ορθογράφου (ακούγεται δε ότι το λεξικό του είναι κατά πολύ ανώτερο του αντίστοιχου της Microsoft) >>> http://cocoaspell.leuski.net/

;)

* πηγή: Helmug

Edit: Με πρόλαβε ο georgeadams - εγώ όμως δίνω περισσότερα στοιχεία... :razz:

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Paides epeses sta xeria mou ena powerbook G3 kai enw alazw thn glwssa se ellhnika apo to control panel otan anoigw to word gia na grapsw, ta ellhniko shmaiaki sthn mpara fainetai apenergopoihmeno kai den allazei h glwssa me tipota. Ti lete na ftaiei?

• Super Moderators

Πήγες System Preferences:International να προσθέσεις τα Ελληνικά;

Με ποιό συνδυασμό πλήκτρων προσπαθείς να αλλάξεις τη γλώσσα; Μήπως με command+shift ή κάτι παρόμοιο;

• Super Moderators

Για να βλέπεις το σημαιάκι στην μπάρα (έστω και απενεργοποιημένο), θα'χεις προσθέσει τα ελληνικά από το System Preferences...

Θέλω να το κοιτάξω στον Mac μου - προς το παρόν είμαι δυστυχώς σε #$%* Wintel μηχάνημα. Αν δεν σου έχει λύσει κανένας άλλος το πρόβλημα μέχρι το απογευματάκι, θα επανέλθω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Για να μην ανοιξω αλλο thread, ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα σχετικα με τον camino και τα ελληνικα:

Πηγα στο site sport24.gr ενω μου αναγνωριζε τα ελληνικα, δεν εβλεπε τα τονισμενα γραμματα. Τα εβγαζε ως ( ? ). Επισης το ιδιο εκανε και στο insomnia. Δοκιμασα να γραψω και δε μου εβγαζε το ( ς )

Καμια ιδεα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...