psilos2000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Χαιρομαι που καθε φορα τα Xp(Sp2 +all recent updates) μου αναθετουν απο μονα τους καινουργιο homework! Απο οπου και αν προσπαθησω να ανοιξω το παραθυρο της εντασης ήχου (Εκει που ρυθμιζουμε τον ηχο των devices ) αυτο ανοιγει ελαχιστοποιημένο(minimized) στην γραμμη εργασιας (taskbar) και δεν μπορω να το κανω επαναφορα (restore) με τιποτα. Αυτο φυσικα εγινε εν μια νυκτι και χωρις λόγο! Σκεφτικα οτι πιθανος καποιο απο τα τελευταια προγραμμα τα που εβαλα θα εκανε την δουλεια οποτε εκανα απεγκατασταση τους αλλα τιποτα.. Μετα ειπα θα μπηκε τιποτα καινουργιο στην registry ,καθαρισα και εκει, παλι τιποτα.. Λεω πιθανως κατι στα start-up programms εκανε την βρωμοδουλεια ...καθαρισα,σκουπισα, σφουγγαρισα...παλι τιποτα!! Το μονο που καταφερα ηταν να καθυστερησω κατα πολυ στο system tray (notification area) την εμφανιση του dsl modem και του laptop hardware control Σκεφτηκα μηπως η αρχικη θεση του παραθυρου εχει καταλαθος μεινει εκτος οθονης οποτε αλλαξα τις αναλυσεις εβαλα και 2 μονιτορ πανω..εψαξα,φώναξα..παλι τιποτα.! Εχει κανεις καμια ιδέα?
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 to xa pathei kai go... ti koufo e ? an thymame kala.. to piga se safemod to PC kai to eftiaksa .. alla kai pali de kovo to...kefali mou gia kane to..SAFEMOD kai mexri tote isos thymitho. episis dokimase..na epegkatastisis tin karta hxou kai na tin egkatastiseis pali...
psilos2000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μετα το safemode τι? Ξερει κανεις τα dll και οτι αλλο χρειάζεται? Εκανα και απεγκατασταση την καρτα ξεχασα να το πω. Μυστηριο πάντως
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 M@moto de mporo na thymitho pos tokana.... apo to contol panel de mporeis na epemveis? sound and audio device ?
MariaTs. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συνήθως έχει να κάνει με την κάρτα ήχου. Εγώ στον υπολογιστή έχω 2 κάρτες ήχου και τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου -> Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής. Κάνεις διπλό κλικ. Ανοίγει το πινακάκι με τις ρυθμίσεις της έντασης.
psilos2000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια σας ειπα οτι προσπαθησα να το ανοιξω απο παντου αλλα τιποτα! Maria τι να πω κ εγω που εχω ξεκινησει απο το speakeraki του pc οταν δεν υπήρχαν καρτες ήχου!! Αυτο ειναι το ωραιο που ελεγα ,παντα κατι καινουργιο και ανεξήγητο μου τυχαίνει. Υποψιαζομαι οτι δεν προκειται να το ξέρει κανεις εκτος αν το εχει πάθει.. Να προσθεσω οτι με 3rd party application μπορω να χειριστώ τις εντάσεις ,αλλα εγω θελω με την native εφαρμογη!
psilos2000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Problem Solved! Αντι με το ποντικι το εκανα move με τα βελάκια στην αρχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.