Προς το περιεχόμενο

Lineage2 C4 Chronicle Server...

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά κι εγώ που το έψαξα λίγο δεν πολυαξίζει να παίξεις σε public server, ειδικά τώρα που βγήκε και το C4.

Ακόμα και οι γνωστότεροι και πολυδιαφημισμένοι unofficial, όπως ο eXtreme, που μαζεύουν πολύ κόσμο κι έχουν αρκετά καλή υποστήριξη, στην πράξη είναι C1 full servers που απλώς δανείζονται κάποια πράγματα από τα υπόλοιπα chronicles. Π.χ. κάποιες περιοχές από το C3, όπλα και κάποια armor γραφικά από το C4 κ.ο.κ.

Και το χειρότερο δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν C4 full, γιατί πολύ απλά η NCSoft θα τους έκλεινε αμέσως.

Με 11 ευρώ το μήνα δεν είναι και τραγικά τα πράγματα, ούτε 2 καφέδες και 2 πακέτα τσιγάρα το μήνα δεν είναι.

Εγώ πάντως μάλλον -για δικούς μου λόγους- μετακομίζω προς Guild Wars μεριά γιατί θεωρώ κοροϊδία να πρέπει να πληρώνω με το μήνα για να παίζω.

Δημοσ.

Λίγο offtopic, αλλά αυτός ο e-global τελικά έχει κόσμο βρε παιδιά ή όχι? Γιατί ακούω διάφορα. Μην φύγω από τα 1500 άτομα του eXtreme και πάω στα (ενδεχομένως) 50 του e-global.

Δημοσ.

Παίδες δεν υπάρχει η έκφραση C4 γραφικά! Ακούστε , επειδή παίζω Lineage 2 αρκετό καιρό και έχω παίξει σε διάφορους servers

Αυτή τη στιγμή παίζω στον http://pixeland.net! Είναι Full C4 και πραγματικά ένας απίθανος server! Και παρόλο που ο server βρίσκεται στον Καναδά υπάρχουν αρκετοί Έλληνες μέσα! Σχεδόν τα πάντα δουλέυουν με βάση τον Official και λέω σχεδόν τα πάντα γιατί ο server είναι μόλις 2 μηνών και χρειάζονται κάποια πράγματα να γίνουν ώστε να τελειοποιηθεί!

Παίδες δεν υπερβάλλω είναι μέχρι στιγμής ο καλλύτερος server για Lineage στον οποίο έχω παίξει!

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, ο Official είναι ότι καλλύτερο ώστε κάποιος να καταλλάβει τί σημαίνει Lineage και να το ευχαριστηθεί όμως μάγκες πραγματικά στη ζωή μου είναι πολύ δύσκολο να κάτσω και να ξοδέψω τόσο χρόνο που απαιτεί το παιχνίδι ωστε να φτάσω στο level που θέλω!!!

Τέσπα! στον server που είμαι τώρα είμαι πολύ καλα! είναι 15Χ και γίνεται πολύ όμορφο παιχνίδι!

(σε περίπτωση που προσπαθήσετε να μπείτε στην σελίδα μπορεί να μην μπορείτε διότι είναι κάτω για αναβάθμιση το web site)

Για να μπορέστε να παίξετε χρειάζεται να έχετε τον C4 client του παιχνιδιού

Οτιδήποτε απορίες έχετε μην ντραπείτε να ρωτήσετε στο Forum!

Δημοσ.
shmera ginetai full c4 o e-global..

lol thelw na akousw poso FULL c4 ginete.pistepse me toso kairo epaiza se private servers k den eixa katalabei thn diafora.molis piga official katalaba giati oloi legan oti oi PS einai C1 modded...piga shmera cruma ston official k epatha tin plaka mou.to porta se ekane teleport panw tou...ntaks.tetoia pragmata den ta blepeis se kanenan PS server.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...