MiJ16 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Για να μην σας μπλεκω με τις τελευταιες διαδικασιες που εχω μπλεξει με τη ram θα σας πω σε ποιο σημείο έχω φτάσει.Έχω 2 dimmakia 512 kingstone 400Mhz CL3. Μετα απο πολύ κόπο διαπίστωσα οτι δεν υποστηριζει η μητρική μου dual channel σε μνήμες CL3 (Gigabyte K8S655FX_L) Έχω βρει καποιες αναβαθμίσεις του BIOS στο site της gigabyte τα οποια λένε improve DRAM compatibility και fix DRAM compatibility problem (http://www.gigabyte.com.tw/Support/motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1840&ProductName=GA-8S655FX) Λέτε να βοηθήσουν αυτά ή να πουλήσω τις μνήμες και να πάω να πάρω CL2.5? Υ.Γ Οι CL 2.5 δουλεύανε!
john_the_tiger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 γιατι δεν κανεις το update και αν δεν γινει κατι τοτε τις αλλαζεις?
MiJ16 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Για να γίνει το update αποθηκεύω το αρχειο σε δισκετα και μετα κανω boot απο τη δισκέτα?
john_the_tiger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Για να κανεις κατεβαζεις το update αρχειο αλλα και αλλο ενα το λεγομενο flasher τα βαζεις σε μια δισκετα bootable και αν δεν χωρανε σβηνεις απο τη δισκετα οτι δεν χρειαζεται για το boot π.χ. fdisk,readme κλπ μετα κανεις boot απο δισκετα και τρεχεις τον flasher και μετα επιλεγεις το ονομα του αρχειου του bios
MiJ16 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν τα αρχεία που έχει μέσα το κάθε update είναι ένα .F2, ένα .bat και ενα .exe Τα ρίχνω όλα σε δισκέτα κάνω boot απο αυτήν και μετά...? Για εξηγησε λίγο αναλυτικότερα φιλε μου γιατί δεν τα νιώθω και πολύ! Και κάτι ακόμα.Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν έχω την mobo Rev 1.0 ή Rev.1.1. Παίζει κάποιο διαφορά? Απ'οτι είδα δίνει ίδιες αναβαθμίσεις (τουλάχιστον είναι ίδια τα ονόματα τωω αρχείων).Πάνω στην mobo δεν μπορεσα να βρώ που γράφει για το Rev.Με cpu-z στην καρτέλα mainboard μου έβγαζε Rev50.Εχει καμια σχέση αυτό?
Λαλάκης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Για κοίτα αν έχει η μητρική σου q-flash.
john_the_tiger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν τα αρχεία που έχει μέσα το κάθε update είναι ένα .F2' date=' ένα .bat και ενα .exe Τα ρίχνω όλα σε δισκέτα κάνω boot απο αυτήν και μετά...? Για εξηγησε λίγο αναλυτικότερα φιλε μου γιατί δεν τα νιώθω και πολύ!Και κάτι ακόμα.Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν έχω την mobo Rev 1.0 ή Rev.1.1. Παίζει κάποιο διαφορά? Απ'οτι είδα δίνει ίδιες αναβαθμίσεις (τουλάχιστον είναι ίδια τα ονόματα τωω αρχείων).Πάνω στην mobo δεν μπορεσα να βρώ που γράφει για το Rev.Με cpu-z στην καρτέλα mainboard μου έβγαζε Rev50.Εχει καμια σχέση αυτό?[/quote'] Αφου κανεις boot τρεχεις το .exe και σου ανοιγει ενα προγραμμα σε dos μετα σου ζηταει αυτο ποιο αρχειο θελει (μαλλον το .bin) Τωρα οσον αφορα το rev μην σε απεσχολει αν δεν ειναι αυτο το αρχειο δεν θα γινει το update...
MiJ16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Mobois dead.Έκανα το update και απο εκεινη τη στιγμή διαβάζει δσκους και μετα κολλάει!Απ'οσους ρώτησα δεν φτιάχνεται!Θα κοιταξω να τη στείλω στην αντιπροσωπεια μεσω γνωστου μπας και γινει κατι αλλα δεν το βλέπω.Θα ψάξω τωρα για καμια μεταχειρισμενη!Εχει κανεις ιδεα αν μπορω να τη φτιάξω?
**G** Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Yparxei pi8anothta na mpeis mesa sta bios kai na epanafereis to palio rom me kapoio utilitie pou exei to idio to bios? Yparxei ena jumper panw sth mhtrikh pou ka8arizei to CMOS. An den to vreis vgale th mpatarioula kai ksanavalthn meta apo 10 seconds. ISWS na xeis pi8anothtes etc.
MiJ16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Yparxei pi8anothta na mpeis mesa sta bios kai na epanafereis to palio rom me kapoio utilitie pou exei to idio to bios? Yparxei ena jumper panw sth mhtrikh pou ka8arizei to CMOS. An den to vreis vgale th mpatarioula kai ksanavalthn meta apo 10 seconds. ISWS na xeis pi8anothtes etc. Εχει γινει αυτο και τιποτα.Μιλας για dual bios και q-flash?Αν ναι δεν εχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.