ioannis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πολλές φορές πάω να τρέξω τον firefox και δεν μου ανοίγει, μπαίνω στον task manager και τον βλέπω μέσα στα processes, τον αφαιρώ από εκεί και τότε μόνο τρέχει, τι φταίει; Ευχαριστώ. Firewall έχω τον Kaspersky Anti-Hacker.
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό μου το κάνει και μένα μερικές φορές με το anyDVD.Δεν έχω βρεί τι φταίει...Ας μας πεί κάποιος τί μπορεί να είναι!
fragment_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 file mou kai mena afto kanei merikes fores o firefox (exo 1.5r) kai se palioteres ekdosis. prin kai meta tou format.
Bourdoulas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Χαίρομαι που έχω παρέα γιατί εμένα μου το κάνει συχνά!
kostelo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Και γω εχω συχνα πυκνα το προβλημα με το firefox που δεν ανοιγει και φαινεται η process στο process explorer και το λυνω αν ανοιξω μια φορα το Firefox σε safe mode που απενεργοποιει ολα τα extrensions, τον κλεινω και μετα απο αυτο ανοιγει και παλι κανονικα. Δοκιμασε το φιλε, μπορει να πετυχει.
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Καλύτερο είναι αυτό που κάνει γιατί μερικά extensions (τουλάχιστον σε εμένα) χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα.Πχ αυτό που σώζει αυτόματα ποιά tabs έχεις ανοιχτά και στα επαναφέρει όταν ξανανοίξεις τον browser είναι πολύ εύχρηστο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.