antonis_wrx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ο opera πολλά διαφημιστηκά bannerάκι (flashάκια μάλλον) δεν τα εμφανίζει καθόλου και στην θέση τους βγάζει ένα μήνυμα plug-in-content... Τι πρέπει να κάνω; Επίσης όταν το ξεκινάω από terminal μου πετάει και κάτι για την java, θα το κάνω copy pastε όταν μπω από Linux, τώρα είμαι από win. (όλοι οι Browser μου δουλεύουν άψογα στο Linux)
Dionisos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Mporeis na katevaseis thn ekdosh opera pou leei "static" mesa sto filename. Afth h ekdosh einai ligo pio megalo download, alla exei mesa sto directory tou browser kai diafora plugins etoima, swsta settarismena. Ena apo afta einai kai to flash.
greema Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Κατέβασε τα plugins που θέλεις και αποθήκευσέ τα στο /usr/lib/opera/plugins/ το ίδιο είναι να κάνεις link από το κατάλογο που τα έχεις αποθηκεύσει στο /usr/lib/opera/plugins
antonis_wrx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 οκ θα κατεβάσω την static και θα πω. Και ένα άλλο κουλό πρόβλημα του opera. Άμα έχω μαρκάρει κείμενο για εκτύπωση στο σχετικό πλαίσιο διαλόγου η εν λόγω επιλογή είναι πάντα απενεργοποιήμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.