Προς το περιεχόμενο

Windows XP Myths

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oi typoi exoun kanei oloklhro polemo (!!) Hmarton....

Προσωπικά πάντως το "ήμαρτον" θα το αφιέρωνα στην περίπτωση του ατόμου εκείνου που χρησιμοποιεί πλειάδα από nicknames σε διάφορα fora προκειμένου να διαφημίσει το site του, έμμεσα και δίχως ευθύτητα. Πιο πολύ με spamming μοιάζει...

En tw metaksy, h olh tous istoria k o polemos KSEKINAEI APO TO OTI "LENE K KALA" eipe o typos sto arxiko arthro pou edwsa oti "O IE EINAI KALYTEROS APO TON FIREFOX" !! k gi auto tsakwnontai. Enw mono auto de leei o typos k poso mallon oloi emeis edw. (!)

Εγώ πάντως με το χαμηλό μου ΙQ δε δυσκολεύτηκα να καταλάβω πως ο τύπος τεχνηέντως, σε μια προσπάθεια προφανώς να μειώσει το Firefox, προβάλλει στοιχεία του ΙΕ που μοιάζουν αστεία. Όταν λέει ξεχωριστά μάλιστα: "Internet Explorer has very good support (86%) for the most important web standard, HTML 4.01. In most educational systems an 86% would equal a "B" grade and without HTML the World Wide Web would not exist as we know it." προφανώς και στηρίζει τον IE. Ξεχνάει όμως να αναδείξει πρώτιστα ότι έρχεται τελευταίος και καταϊδρωμένος από τους 4 υπό εξέταση browser. Αντί λοιπόν να μιλήσει για το ουσιώδες, τονίζει το επουσιώδες χωρίς να εστιάζει στις υπόλοιπες πληροφορίες. Αυτό συνιστά ελλειπή πληροφόρηση...και μισή αλήθεια δεν υπάρχει, εκτός κι αν η αναζήτηση της αλήθειας δεν ήταν ποτέ ο σκοπός σου.

Άλλο σημείο που αναφέρει τα πράγματα μερικώς: "Internet Explorer is completely compatible with 99.99% of all Web Sites". Ξεχνάει και πάλι να επισημάνει πως ο IE δεν υποστηρίζει πολύ περισσότερα από τα "most important W3C Standards" σε σχέση με το Firefox. Ενώ λοιπόν προηγουμένως χρησιμοποίησε το Acid2 Test για να καταδείξει πόσο πιο συμβατός είναι ο Opera, δεν κάνει το ίδιο και στην περίπτωση του ΙΕ, αλλά αντίθετα μιλάει για συμβατότητα 99.99%? Μήπως όμως γι' αυτό ευθύνονται οι developers που χρησιμοποιούν κώδικα για ΙΕ αδιαφορώντας για τα W3C standards? Και πάλι λοιπόν μιλάμε για επιλεκτική ενημέρωση...

3ο highlight (γιατί μ' αρέσει να είμαι συγκεκριμένος). Ενώ στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο Opera δείχνει να υπερέχει, εντούτοις στο τέλος προτείνεται ο Avant Browser. Ένα κέλυφος δηλαδή για τον ΙΕ που προσφέρει μερικές ακόμα δυνατότητες, χωρίς φαντάζομαι να κλείνει κανένα κενό ασφαλείας μια κι όπως κατατίθεται στο FAQ του site του "Since it's based on Internet Explorer, Avant Browser is as secure as Internet Explorer". Και δε χρειάζεται να υπενθυμίσω πόσο ασφαλής είναι ο IE...υπάρχει και το secunia.org στις πηγές άλλωστε και του τύπου.

Γιατί λοιπόν Avant Browser?

Και κάτι σουρεαλιστικό που θα προκαλέσει κάποια θυμηδία...ο δημιουργός του Avant Browser βρίσκεται πίσω από το prοject Dr. Orca το οποίο κι αποτελεί τη σύζευξη Avant Browser + Firefox. :mrgreen:

Egw to mono pou tha pw akoma Viper, einai oti diavazontas k auta ta arthra, den eida akoma KAPOIO SOVARO EPIXEIRHMA ENANTIWN OSWN ANAFEREI STO SITE :lol:

Oloi ton krazoun, fwnazoun, vrizoun klp. Alla den eida kapoios na DWSEI EPIXEIRHMATA pou na katarriptoun ta osa leei :lol:

Θέλω να πιστεύω πως έχω αντιτάξει σοβαρά επιχειρήματα παραπάνω. Δε συνηθίζω άλλωστε να μιλάω στον αέρα. Το πλέον σοβαρό όμως επιχείρημα όπως ανέφερα, είναι η άποψη της πηγής του. Τι πιο σημαντικό από το να σε θεωρεί αυτός στον οποίο στηρίζεις τις κρίσεις σου απατεώνα, μια και διαστρεβλώνεις τα συμπεράσματά του κατά το δοκούν. Ποιο ακριβώς λόγο έχει να του κάνει "πόλεμο", αν όχι γιατί χάνει την αξιοπιστία της η σελίδα του διά μέσου όσων λέει ο τυπάς?

Auta apo mena...as apolausoume to surfing mas Viper, hrema k wraia kavala ston browser mas...:lol:

Μπορεί να χρησιμοποιώ Opera και να συνεχίσω να το κάνω, αλλά κουτόχορτο στη ζωή μου έχω μάθει να μην τρώω, ρίχνοντάς το κι ο ίδιος στην έρευνα δοθείσης ευκαιρίας. Φαντάζομαι πως δεν τη μονοπωλεί ο Mr Andrew αυτήν την τακτική.

Δημοσ.

Παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί κ τα ερριστικά σχόλια, αλλιώς θα αναγκαστώ να το κλειδώσω.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...