Προς το περιεχόμενο

Floppy drive τρελάθηκε?

nickpulse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες μου συμβαίνει το εξής παράδοξo:

Μετά την εκκίνηση των windows και οχι αμέσως μετά αλλά ύστερα απο 1-2 λεπτά, το floppy αρχίζει και βαράει απο μόνο του για αρκετά δευτερόλεπτα και ύστερα σταματάει. Τι μπορεί να συμβαίνει ?

Δημοσ.

Εχω το ΖA δε νομίζω, Για να ακριβολογώ το floppy αρχίζει να χτυπάει με ασυνήθιστο σταθερό ήχο όταν μετά την εκκίνηση κάνω click σε οποιοδήποτε εικονίδιο..

Δημοσ.

Πρόκειται για πρόβλημα σχετικό με το υλικό (και όχι το λογισμικό), κατά πάσα πιθανότητα. Μήπως έχει βραχικυκλώσει κάτι στον οδηγό δισκέτας; Πάντως τη σήμερον ημέρα αξίζει να επενδύσεις σε ένα usb stick να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά (εκτός βέβαια κι αν έχεις πολλές δισκέτες και τις χρησιμοποιείς τακτικά)

Δημοσ.

Βαλε μια δισκετα μεσα και αστην. Καποια στιγμη (την ωρα που βαραει) θα την ψαξει λιγο. Στη συνεχεια με τη δισκετα μεσα ανοιξε απο το "ο υπολογιστης μου" την δικετα να δεις τι περιεχει. Μετα κλεισε ολα τα παραθυρα και βεβαιωσου οτι δεν υπαρχει κατι που χρησιμοποιει τη δισκετα. Βγαλε και τη δισκετα και κανε επανεκκινηση. Εμενα δουλευει παντα αυτη η διαδικασια. Πες μου αν δουλεψε σε εσενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...