nickpulse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Από χθες μου συμβαίνει το εξής παράδοξo: Μετά την εκκίνηση των windows και οχι αμέσως μετά αλλά ύστερα απο 1-2 λεπτά, το floppy αρχίζει και βαράει απο μόνο του για αρκετά δευτερόλεπτα και ύστερα σταματάει. Τι μπορεί να συμβαίνει ?
giorgos th. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 mipos exeis kana programma pou sto startup tou psaxnei kati apo disketa?
nickpulse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εχω το ΖA δε νομίζω, Για να ακριβολογώ το floppy αρχίζει να χτυπάει με ασυνήθιστο σταθερό ήχο όταν μετά την εκκίνηση κάνω click σε οποιοδήποτε εικονίδιο..
Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πρόκειται για πρόβλημα σχετικό με το υλικό (και όχι το λογισμικό), κατά πάσα πιθανότητα. Μήπως έχει βραχικυκλώσει κάτι στον οδηγό δισκέτας; Πάντως τη σήμερον ημέρα αξίζει να επενδύσεις σε ένα usb stick να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά (εκτός βέβαια κι αν έχεις πολλές δισκέτες και τις χρησιμοποιείς τακτικά)
nikoskourtis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Βαλε μια δισκετα μεσα και αστην. Καποια στιγμη (την ωρα που βαραει) θα την ψαξει λιγο. Στη συνεχεια με τη δισκετα μεσα ανοιξε απο το "ο υπολογιστης μου" την δικετα να δεις τι περιεχει. Μετα κλεισε ολα τα παραθυρα και βεβαιωσου οτι δεν υπαρχει κατι που χρησιμοποιει τη δισκετα. Βγαλε και τη δισκετα και κανε επανεκκινηση. Εμενα δουλευει παντα αυτη η διαδικασια. Πες μου αν δουλεψε σε εσενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.