Προς το περιεχόμενο

my internet explorer 2 maxthon

pancups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε τίποτα για αυτόν τον browser;Τα σχόλιά σας.

Είναι καλύτερα ο Opera ή to Firefox;δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και οι 2 είναι πολύ καλοί. Ο φίλος μου ο Dio που είναι εμπειρογνώμον στο θέμα προτείνει τον Opera. Κι εγώ αυτόν θα έβαζα αλλά έχω συνηθίσει τον Firefox κι έχω κατεβάσει 1002 plugins που δεν μου πάει η καρδιά να τα αφήσω! :-) Παντώς καλό είναι που υπάρχει και ο IE. Έτσι αν φτιάξει κάποιος ερασιτέχνης κάποιον δικό του browser που να είναι τελείως σκάρτος, τουλάχιστον δεν θα είναι ο χειρότερος (η ύπαρξη του ΙΕ λειτουργεί σαν "μαξιλαράκι") :-)

Δημοσ.

ton exo xrhsimopoihsei gia ena kai mono logo, exei epilogh gia automato refresh, kai se syndyasmo me ena allo programa to roboform (symplhronei automata aithshs, email, username, password....) mporeis na kaneis signup se torrentadika pou einai full apo users. To bazeis sto automato refresh na prospathei, molis anoiksei registration to robofrm symplhronei tis aithseis kai kaneis sign up.

Kata ta alla idos me ton IE fenetai me perisoteres leitourgies.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι ανάλογα τρυκ υπάρχουν και στους άλλους browsers, αρκεί να βρεις τα κατάλληλα plug-ins. Δεν γνωρίζω τον browser που λες όμως αν είναι από την MS κι αυτός, καλύτερα να τον αποφεύγεις. Ο ΙΕ (σε όλες του τις εκδόσεις) έχει πολλά κενά ασφάλειας (εκτός του ότι είναι υπερβολικά αργός), κάτι που μπορείς να διασταυρώσεις ρωτώντας οποιονδήποτε ξέρει από διαδίκτυο.

Δημοσ.

Οκ. Κάνε ότι νομίζεις όμως έχε υπόψη σου ότι τη στιγμή που "το εγκαθιστάς ΠΑΝΩ στον υπάρχοντα ΙΕ" κληρονομεί πολλά από τα προβλήματα του προγράμματος-ξενιστή του (δηλ. του ΙΕ).

("Δεν συμφωνώ μαζί σου αλλά θα παλεύω μέχρι την τελευταία μου πνοή υπερασπίζοντας το δικαίωμά σου να έχεις μια διαφορετική γνώμη!" - 1 Διαφωτιστής)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...