jk13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Θα ήθελα να ρωτησω αν παίζει ρόλο η ισχύς ενος υπολογιστη στη μεταφορα δεδομένων απο usb συσκευές αποθήκευσης (usb sticks, hd) γιατί τα ίδια δεδομένα που μετέφερα στον υπολογιστή μου (amd athlon xp 1700, 1024 mb ram 266mh) από μια τέτοια συσκευή έκαναν πολύ λιγότερο χρόνο να μεταφερθούν στον υπολογιστή ενός φίλου μου (P4 3.0 Ghz, 1024 mb ram 667mh). Είναι λογικό αυτό ή φταίει κάτι στο σύστημά μου?
Λαλάκης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί στον έναν υπολογιστή να είχατε συνδέσει το stick σε usb 1 και στον άλλο υπολογιστή σε usb 2.Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb σε αυτόν που έκανε πολλή ώρα και ξαναδοκίμασε.
Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Όπως λέει και ο Λαλάκης, μάλλον είναι θέμα usb 1 ή 2. Η ισχύς του υπολογιστή δεν παίζει λόγο (τουλ. για τους Η/Υ που ανέφερες). Πάντως αν ο Η/Υ σου δεν έχει usb 2 μπορεί να βάλεις μέσω της ανάλογης κάρτας (η οποία πάει γύρω στα 30 Ε)
jk13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 συγνωμη και πάλι αλλά από που μπορώνα δω αν στηρίζει 1 ή 2 καθώς στο manual της μητρικης δεν αναφερεται τιποτε και οι drivers των usb controller απο το device manager είναι οι τελευταίοι της microsoft 5.1.2600 που αντιστοιχούν σε usb 2.0
Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δες το screenshot αυτό και κάνε τα ανάλογα βήματα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. (όπου βλέπεις ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ βάλε "Ο Υπολογιστής Μου" )
nikoskourtis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αν το manual της μητρικης λεει απλα usb και δε λεει usb 2 τοτε εχεις usb 1. Αν εχεις usb 2 τοτε μπορει να θελουν εγκατασταση οι οδηγοι απ το cd της μητρικης. Και pentium 133 MHz να χες με την ιδια ταχυτητα δισκου και usb (θεωρητικα παντα) , τον ιδιο χρονο θα εκανε. Δε φορτωνεται η cpu κατα την αντιγραφη.
papaki63 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 synh8ws an syndeseis (se win xp) syskeyh usb 2.0 se 8yra usb 1.1 soy bgazei mhnyma oti ... ayth h syskeyh 8a leitoyrgoyse kalytera an ...... An loipon den soy bgazei tetoio mhnyma kai exeis win xp tote exeis usb 2.0 8yres kai h taxythta eksartatai apo ton usb controller... ths motherboard ... alla oi diafores einai mallon mikres... An kpinw pantws apo tis plhrofories poy les gia to pc soy υπολογιστή μου (amd athlon xp 1700, 1024 mb ram 266mh) anhkei sthn epoxh poy "epaizan" stis mhtrikes kai usb 1.1 8yres kai usb 2.0 ...
Diomedes Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 alla oi diafores einai mallon mikres... Εκεί θα διαφωνήσω. Η διαφορά στην ταχύτητα usb 1 & 2 είναι 10πλάσια. Το 2 στο όνομα usb2 αναφέρεται στην έκδοση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την εξακρίβωση του παραπάνω, τα εξωτερικά CD-writers και οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.
papaki63 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Εκεί θα διαφωνήσω. Η διαφορά στην ταχύτητα usb 1 & 2 είναι 10πλάσια. Το 2 στο όνομα usb2 αναφέρεται στην έκδοση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την εξακρίβωση του παραπάνω, τα εξωτερικά CD-writers και οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Den milaw fysika gia tis diafores metaksi 1.1 kai 2.0 alla metaksi usb 2.0 controllers kataskeyastwn.... nec/via/intel/nvidia An loipon den soy bgazei tetoio mhnyma kai exeis win xp tote exeis usb 2.0 8yres kai h taxythta eksartatai apo ton usb controller... ths motherboard ... alla oi diafores einai mallon mikres...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.