sotris99 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 ναι αμέ... περίμενε να κάνω register ένα κανάλι... μμμ μου έδωσες ιδέα για φόρουμ σχετικά με gp2x / gp32...
maxouli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Και εγώ την πάτησα με το PSP (Giga Pack 2.01). Αφού ποτέ δεν είχα Playstation, ποτέ δεν είχα παίξει παιχνίδια με super γραφικά στον υπολογιστή (emu maniac), τι το ήθελα το ρημάδι. Τέλος πάντων ήταν Χριστούγεννα και έπρεπε κάπου να τα σπρώξω. Το ερώτημα τώρα. Αξίζει να το σκοτώσω και να πάρω ένα gp2x ? Είμαι ένα βήμα πρίν, μέχρι και Attica gift card έβγαλα.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν είσαι emuholic το GP2x είναι ότι πρέπει για σένα...
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Και εγώ την πάτησα με το PSP (Giga Pack 2.01). Αφού ποτέ δεν είχα Playstation, ποτέ δεν είχα παίξει παιχνίδια με super γραφικά στον υπολογιστή (emu maniac), τι το ήθελα το ρημάδι. Τέλος πάντων ήταν Χριστούγεννα και έπρεπε κάπου να τα σπρώξω. Το ερώτημα τώρα. Αξίζει να το σκοτώσω και να πάρω ένα gp2x ? Είμαι ένα βήμα πρίν, μέχρι και Attica gift card έβγαλα. oxi file mou to PSP exei kata poli perisotera kaloudia & dynatotites ap to GP2X . mia lysi eine to poulas tora kai perneis ena me 1.5 vers.. i perimeneis na spasei entelos i 2.1 -2.6 ..kai leo entelos giati idi exei spasei me ton GTAloader mono pou prepei na exeis ayto to UMD diksaki!
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν είσαι emuholic το GP2x είναι ότι πρέπει για σένα... ma ola ta PSP pezoun tora Snes kai polla alla emulator & homebrew games apo 2.1 eos 2.6 me to GTA loader ! exeis dei to Snes sto PSP... trexei 100% speed me HXO stereo !
Bourdoulas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Είχα μείνει στο ότι δεν έτρεχε αρκετές εφαρμογές...και τώρα γιατί το είπες αυτό με το SNES;Με προκαλείς να το πάρω μόνο γι' αυτό!
sotris99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Snes rules all. Δεν το έχω δοκιμάσει... Θα το δοκιμάσω!!! Aneme ποιος emu είναι αυτός που τρέχει full speed με ήχο???
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 πείτε μου 1 προγραμμα να περνει το dvd να το μετατρεπει για το psp αλλα να ενσωματωνει υποτιτλους.το pspvideo9 k psp video converter δεν βγαζω ακρη. αν ειναι να το κανω προτα avi me ipotitlous kai meta me pspvideo9.....καληνύχτα μου
maxouli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Νομίζω το movie maker και κάποια άλλα προγράμματα βάζουν και υπότιτλους. Με μία αναζήτηση θα βρείς σαφή απάντηση. Για το GTA loader τώρα, χρειάζονται άλλα 65+ ευρώ για την αγορά του. Μάλλον θα κάνω υπομονή, μήπως και ο fanjita κάνει το θαύμα του. Ευχαριστώ πάντως!!
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Snes rules all. Δεν το έχω δοκιμάσει... Θα το δοκιμάσω!!! Aneme ποιος emu είναι αυτός που τρέχει full speed με ήχο??? PSP-snes9xTYL-0.2c pou exo eidi paei sfera..na fantasteis to douleuo sta 266mh giati sta 333 paei ypervolika grigora se merika me frame 0 ! & to last version tou pou den exo testarei akoma.. to snes9xTYL-0.3
Stavropoulos Akis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 xilisoft dvd 2 psp converter v.4
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 xilisoft dvd 2 psp converter v.4 to Xilisoft PSP Video Converter les..ayto metatrepei ta video se mp4 to thema eine gia na deis ypotitlous...pragma dyskolo.:? efoson sta dvd den eine ensomatomenoi..
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 katevasa apo torrent to psp movie creator kai kanei mia xara ti doulitsa tou me tous ipototlous
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 oxi file mou to PSP exei kata poli perisotera kaloudia & dynatotites ap to GP2X .mia lysi eine to poulas tora kai perneis ena me 1.5 vers.. i perimeneis na spasei entelos i 2.1 -2.6 ..kai leo entelos giati idi exei spasei me ton GTAloader mono pou prepei na exeis ayto to UMD diksaki! etsi opws to egrapses psarwsa!!den exei spasei gia na to kaneis downgrade opws stis alles ekdoseis! http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=News&file=article&sid=3 gia apofigi pareksigisewn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.