chripapa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα!Εδώ και 1 μήνα έχω adsl.Όπως προτείνουν όλοι, προσπαθησα να αλλάξω το username και το password για να μη μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε.Όμως, αφού τα άλλαζα, μπορούσα να μπω με τους καινουριους κωδικούς μόνο μία φορά και μετά επανέρχονταν και πάλι στα defaults(admin).Σήμερα που προσπάθησα να μπω, δε μπόρεσα ούτε με τους δικούς μου αλλά ουτε και με τους default κωδικούς!Συνέχεια μου βγάζει invalid password or username!Τι έγινε?μήπως μπόρεσε κάποιος να μπει και μου άλλαξε τους κωδικούς?Και τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα?ένα reset του router θα σώσει τη κατάσταση?Ευχαριστώ!
FaLLeN_StaR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Κάνε ενα hardware restart,μπες με τις default ρυθμίσεις,άλλαξε ξανά τους κωδικούς αλλά ΜΗΝ ξεχάσεις να πατίσεις το ριμάδι το save all.
chripapa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ρε συ κάθε φορά που άλλαζα τις ρυθμίσεις έκανα save!Anyway, θα κάνω ένα reset και βλέπουμε.....
chripapa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ok!Μάλλον διορθώθηκε η κατάσταση.Ξέρεις τι έφταιγε?έκανα save κανονικά όπως σου είπα αλλά δε πήγαινα στο τέλος στη σελίδα που έλεγε save all!!!Εντάξει!Ένα μυαλό έχουμε..........Ευχαριστώ πολύ πάντως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.