Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 παιδια δεν βρισκω πουθενα τα virtual tennis 2 και roland garros
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 μπορει να μου δωσει κανει καποιο Link μεσω pm;
Akujin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 εγώ λίγα παιχνίδια τέννις έχω παίξει στο pc αλλά επειδή θέλω πολύ αυτή την περίοδο ένα καλό παιχνιδάκι tennis, τι θα μου προτείνατε? δεν έχω και πολύ σοβαρό pc οπότε δεν θέλω κάτι βαρύ * είμαι φαν του pro evo soccer, οπότε καταλαβαίνετε ότι προτιμώ κάτι πιο sim από arcade. * να κατεβάσω λέτε το roland garros που είχατε προτείνει και πιο παλιά? cheers
fabiawrc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 virtua tennis 1 τελος.κορυφη και ελαφρυ. το 2 δεν εχει βγει για pc.θα βγει το 3 ομως για xbox360. χειρηστηριο φυσικα και δεχετε το 1 απλα πρεπει να πατησεις το deufalt controls και μετα να σεταρεις τα χειρηστηρια.ισως σε παιδεψει λιγο αλλα παιζει,εγω εδω επαιξα με χειρηστηρια απο playstation με ανταπτορα.
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 δοκιμασα το topspin αλλα κανει κατι τρελλα σαν να εχει προβλημα ο ηχος και να αργει να ανταποκριθει το πληκτρολογιο
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 βρηκα λυση σημερα στο φορουμ της αταρι πρεπει να κλεισεις το προγραμμα που ελεγχει το Multimedia keyboard !!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ
liberostelios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τώρα που παίζει το Roland Garros ξύπνησε ο Φέντερερ που κρύβουμε όλοι μέσα μας Με ένα σύντομο ψάξιμο βρήκα ότι το μόνο σχετικά πρόσφατο παιχνίδι είναι το Top Spin 2 (που έχει βγει εδώ και 1 χρόνο). Μοιάζει ενδιαφέρον από κάτι videάκια που είδα... Περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω. Κι εγώ ενδιαφέρομαι, πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.