Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδια tennis;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε παιχνιδια tennis για τον υπολογιστη; εγω ξερω μονο το virtual tennis το οποιο και εχω. αλλα δυστυχως δεν υποστηριζει χειριστηριο.

Δημοσ.

Πολλά, αλλά αυτά τη στιγμή τα κορυφαία είναι με διαφορά το αρκετά παλαιότερο "Virtua Tennis", που όπως είπες το έχεις ήδη (μεγάλη επιτυχία στο Dreamcast, μεταφέρθηκε αρκετά χρόνια μετά σε PC) και το πιο πρόσφατο "Top Spin", το οποίο είχε σαρώσει πριν 2-3 χρόνια στο ΧΒΟΧ και βγήκε πέρσι και για PC...

Άμα θες μπορώ να σου αναφέρω κι άλλα (Roland Garros, Tennis Masters Series), αλλά το να ασχοληθείς μαζί τους, είναι σαν ψάχνεις να βρεις άλλο ποδοσφαιράκι εκτός από τα PES και FIFA...

Υ.Γ: Τελικά, η δύναμη της επιτυχίας του Παγδατή είναι μεγαλύτερη από ό,τι νόμιζα... ;-)

Δημοσ.
Υ.Γ: Τελικά, η δύναμη της επιτυχίας του Παγδατή είναι μεγαλύτερη από ό,τι νόμιζα...
γιατι το λες αυτο; ( Βαγδατης λεγεται :P )

πω πω το top spin τελειο φαινεται!! μολις ειπα τον αγαπημενο θειουλη να μου το φερει απο los angeles!

Δημοσ.

Κοίτα, αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση και επειδή το έψαξα και κατάφερα να το λύσω, ιδού η λύση του μυστηρίου... :-Ρ

Το όνομα του πατέρα του ήταν πράγματι "Baghdatis" (η καταγωγή του είναι από το Ιράν, νομίζω) πριν μετακομίσει στην Κύπρο. Εκεί, το μετέτρεψε σε "Παγδατής" που ακούγεται πιο ελληνικό, όταν παντρέυτηκε Κύπρια και πήρε την κυπριακή υπηκοότητα.

Στο εξωτερικό όμως, ο Μάρκος χρησιμοποίησε το παλιό όνομα του πατέρα του, γιατί θεώρησε ότι θα ήταν πιο εύκολο να το μάθουν οι ξένοι, γιατί μοιάζει με το "Baghdad". Στην Ελλάδα όμως χρησιμοποιούμε το... ελληνοκυπριακό.

Υ.Γ: Για να κρατηθούμε και λίγο on-topic, αναμένεται σύντομα το Top-Spin 2 για Xbox 360, οπότε ίσως σε μερικούς μήνες (κανά χρόνο) να το δούμε και για PC...

Δημοσ.

Άλλη μία ψήφο στο top spin κι από μένα. Είχα δοκιμάσει και το roland garros (νομίζω το 2000) αλλά ακόμα και στο δυσκολότερο επίπεδο ήταν τραγικά εύκολο.

Δημοσ.

και να υποθεσω οτι θα εχει rafael nadal και federer. ετσι; εχει και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του καθενος;

Δημοσ.

egw paides exw apo persi to kalokairi (isws kai ligo pio prin) to Roland Garoos 2005... einai apisteyto paixnidi!! epaiksa prin liges meres kai to Top Spin kai de mou arese katholou, htan poly eykolotero sto na xtypiseis ti mpala, oi paixtes kanoun apisteytes mpalies pou sto RG 05 prepei na fas wres gia na matheis...

to virtua tennis paliotera mou arese episis poly, alla einai ligo palio nomizo...

Δημοσ.

οι γνωμες διιστανται απ' οτι βλεπω! μηπως θα επρεπε να μπει και μια δημοσκοπηση αγαπητοι Mods;

Δημοσ.

μονο που εδω δεν εχει τπτ.. θα πω να μου τα φερει ολα ο θειος και μετα βλεποντας και κανοντας..

Δημοσ.

το Top Spin μου αρεσε πραγματικα πολυ αλλα ειναι το αντιστοιχο του NFSU σε συγκριση με το GT4..πολυ ευκολο κανεις τα παντα απλα και γρηγορα...

Δημοσ.

Luxx, analogws... oti sou einai pio eykolo! :D ama o theios sou exei xrono, pes tou ki esi na s'ta ferei ola...

ayto pou leo egw pantws einai akrivws ayto pou leei kai o JiKL, oti to top spin mou edeikse poly arcade stoixeia, enw sto Roland Garros exeis pio polles epiloges kai einai pio dyskolo logw realismou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...